EXCLUSIV | Lidia Buble spune că se descurcă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pentru că provine dintr-o familie săracă: “Aveam o scândură în baie și…”

Publicat: 05 sept. 2022, 19:54 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Lidia Buble este una dintre cele 12 celebrități de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Acest show ce se difuzează la Pro Tv duminica de la 20.00, luni și marți de la 20.30, a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, oferit înainte de a pleca spre Dominicană acolo unde se filmează emisiunea, ce fobii are.

Pe lângă teama de insecte, artistei îi mai este frică de apa adâncă sau de înălțime. În rest, este convinsă se va adapta alături de colegii ei și va pune mâna la treabă împreună cu ei, după cum ne-a dezvăluit în interviul oferit înainte de a pleca laSunt celebru, scoate- de aici!”.

Lidia Buble va da totul la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Am terminat liceul sportiv și sunt o fire foarte bătăioasă, nu suport gândul de a pierde în fața unei femei”

Până unde ești dispusă să mergi pentru a-ți învinge adversarul?

Am terminat liceul sportiv și sunt o fire foarte bătăioasă, nu suport gândul de a pierde în fața unei femei. E exclus să pierd în fața unei femei, a oricărei colege. Încerc să dau tot ce pot din mine, să lupt cât de mult pot.

Cum o să te descurci în condițiile vitrege din junglă?

Nu știu dacă o să mă descurc să fac focul, dar pentru asta sunt bărbații. Altfel, cu spălatul rufelor sau cu gătitul nu am o problemă. Eu vin dintr-o familie foarte modestă, la noi s-a spălat foarte mult cu săpun de casă, aveam o scândură în baie pe care spălam rufele cu peria de rădăcină. Așa că, asta nu-mi va da bătăi de cap.

În celelalte treburi ale campului te vei implica?

O să-mi dau silința și mă voi implica în tot ce înseamnă munca în grup, alături de colegii mei, nu voi spune nu la nimic. Îmi place, toată viața mea am trăit împreună cu mulți oameni, iubesc oamenii și pun umărul întotdeauna unde e nevoie.

Lidia Buble, despre “Sunt celebru, scoate-mă de aici”: “Dacă o să mă trezesc dimineața cu o tarantulă pe mine, în momentul ăla o să vină apocalipsa”

Te deranjează dezordinea, ești o persoană ordonată de obicei?

Nu sunt foarte ordonată și organizată. Artiștii, în general, nu știu dacă sunt persoane foarte ordonate. Mereu am avut pe lângă mine oameni care-mi atrăgeau atenția atunci când era cazul.

Cum crezi că o să reacționezi dacă te vei trezi într-o noapte cu o insecta pe tine?

Nici nu vreau să mă gândesc. Dacă o să mă trezesc dimineața cu o tarantulă pe mine, trebuie să vă anunț că în momentul ăla o să vină apocalipsa. O să fac foarte urât. Ăsta e singurul gând care mă sperie.

Lidia Buble se luptă cu fricile și fobiile la show-ul de la Pro Tv

Care este cea mai mare frică a ta?

Cred că mi-ar fi foarte frică dacă aș fi într-un loc în care apa ar trece peste mine și nu aș avea ceva de care să mă țin, un colac de salvare, sau să știu că e cineva care în orice moment ar fi pregătit să îmi dea o mână de ajutor. Nu știu să înot foarte bine, așa că mi-e frică de apa foarte adâncă.

La fel, sunt momente în care mi-e frică de înălțime și momente în care nu îmi e. N-am avut nicio tentativă de a sări cu parașuta sau de a face bungee jumping, dar cred că mi-ar lua ceva să mă conving să fac asta.

Nu mi-e frică de întuneric, dar dacă aud cel mai mic zgomot, alarmez tot globul pământesc, acolo s-a terminat, o ia razna creierul meu.

Publicat: 05 sept. 2022, 19:54 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă