EXCLUSIV | Reacția concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după scandalul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa: „Faptul că l-a înjurat în halul ăsta nu e scuzabil”

Publicat: 11 sept. 2022, 11:56 Autor: Camelia Vedete

Reacția concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Cornel Palade și Bia Khalifa s-au înțeles la început foarte bine! Cu toate acestea, ceva s-a întâmplat și s-a iscat un mega-scandal în jungla de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Bia Khalifa și Cornel Palade, scandal cu jigniri: „O mârlănie jegoasă din partea unei femei”

În emisiunea din această seară, Bia Khalifa și Cornel Palade se ceartă ca la ușa cortului. Cei doi au un schimb de replici dure, iar blonda nici nu mai ține cont de vârsta lui Cornel Palade.

Se pare că Bia Khalifa îi spune actorului să zică absolut tot ce îl nemulțumește, dar folosind cuvinte vulgare și de aici s-a iscat un întreg scandal.

Bia Khalifa: Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu’! Te credea în primele zile, nu acum.

Cornel Palade s-a atacat imediat și i-a spus blondinei că are un comportament mârlănesc și jegos pentru o femeie.

Cornel Palade: Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât.

Citește și: EXCLUSIV | Cornel Palade și Bia Khalifa MEGA – scandal partea a doua la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Ești neam prost. Te uiți în oglindă?” Replica: „Dă-te în killu’ meu!”

Reacția concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după scandalul dintre Cornel Palade și Bia Khalifa

Mara Bănică, Tania Popa și Ruxi au avut câte ceva de obiectat, după ce au asistat la acest scandal monstru. Concurentele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-au luat apărarea lui Cornel Palade și au spus că nu se vorbește așa cu o persoană în etate și mai ales cu un mare actor.

„Bia așa e, așa e felul ei. Poate să fie super funny acum și într-un minut, dacă ai spus cuvântul greșit, îi sare țandăra, se enervează și te înjură sau îți spune chestii. Trebuie să fii puțin atent cu ea când vorbești că altfel riști foarte multe.

Faptul că l-a înjurat în halul ăsta nu e scuzabil pentru că pana mea… trebuie cumva să ne controlăm înjurăturile. Putea să spună altfel”, a spus Ruxi.

Tania Popa si Mara Banica despre cearta dintre Cornel Palade si Bia Khalifa

Tania Popa: ”Nu vorbești urât cu nimeni, dar cu un om în vârstă. Și nu cu Cornel. Cornel e artist, el n-a avut decât imaginea de artist…”

Mara Bănică: ”A făcut generații să râdă!”

Adela Popescu și Cabral Ibacka prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Show-ul de televiziune, ce se filmează în Dominicană, și este prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, supune cele 12 celebrități la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Astfel, Lidia Buble, Anisia Gafton Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade sunt izolați, departe de casă, fără acces la telefon sau internet.

Aceștia trăiesc sub cerul liber, într-o junglă plină de animale și insecte și se hrănesc cu preparate culinare greu de privit și mirosit pe baza de viremi, gândaci sau tarantule și nu numai.

Publicat: 11 sept. 2022, 11:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă