Cornel Palade, despre amanta de 27 de ani + Câți bani a pierdut la păcănele: „Am avut o aventură”

Publicat: 26 feb. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cornel Palade a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D. Actorul a vorbit deschis despre speculațiile cum că ar fi avut o amantă de 27 de ani.

În urmă cu aproximativ 10 ani, în 2013, Cornel Palade și soția au fost în centrul atenției după ce în presă s-a zvonit că actorul și-ar fi abandonat familia pentru a-și reface viața alături de o tânără în vârstă de 27 de ani.

La momentul respectiv, chiar soția lui a confirmat speculațiile. Ulterior, în 2015, chiar Cornel Palade a recunoscut că a mai avut relații extraconjugale, că relația cu tânăra de 27 de ani a fost ca un „viciu”. Acum, în emisiunea lui Denise Rifai, el a fost întrebat dacă s-a lepădat de astfel de vicii, el a spus: „Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm.

Cornel Palade, adevărul despre amanta de 27 de ani

Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a declarat Cornel Palade în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai, conform kanald.ro.

Dincolo de scenă, Cornel Palade și Iuliana Palade trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Împreună, cei doi au o fiică, pe Ada, în vârstă de 34 de ani, care e actriță și cântăreață, a călcat pe urmele tatălui ei.

Câți bani a pierdut la jocurile de noroc

În ceea ce privește întrebarea Câți bani ați pierdut la pacanele?”, Cornel Palade a fost la fel de sincer. Nu i-am socotit niciodată. La mine contează banii care sunt în buzunar, nu socotesc niciodată banii pe care trebuie să îi primesc, nici pe cei care au plecat de la mine… Mizez pe ceea ce am în buzunar. Sigur, am fost un mare consumator de păcănele, dar într-o zi m-a luminat Dumnezeu…”, a spus acesta.

Cornel Palade, declarații cutremurătoare

A urmat o poveste emoționantă despre momentul în care viața lui Cornel Palade a cunoscut o transformare profundă.

„Ieșeam într-o seară de la pacanele, piedusem toți banii, eram supărat. Nu aveam foarte mulți, nu aveam Bingo pe vremea aia, abia venisem în București. Și am început să mă cert… M-am așezat pe un morcov de beton, de e pus pe marginea trotuarului, stăteam și vorbeam cu mine. Și vorbeam cu Dumnezeu, . Țin minte că am și plâns. M-am rugat. Și s-a întâmplat un lucru extraordinar. (…) Am văzut că vine înspre mine un râu de lumina … Ieșeau oamenii de la Înviere, cu lumânările, luaseră lumina de la Dumnezeu și veneau spre mine. Din acel moment viața mea s-a schimbat total. A fost extraordinar”, a povestit Cornel Palade la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Sursa foto: social media

Publicat: 26 feb. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×