Ce pensie are actorul Cornel Palade după 40 de ani de carieră: „Poate e mică. Asta e”

Publicat: 05 ian. 2024, 14:36 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cornel Palade a dezvăluit ce ce pensie încasează lunar de la stat. La fel ca mulți veterani ai scenei de comedie, actorul beneficiză de un venit modest, dar spune că se descurcă așa cum poate.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit ce pensie are. Deși mulți s-ar fi așteptat la sume colosale, actorul de comedie primește lunar 1.450 de lei.

Ce pensie are actorul Cornel Palade după 40 de ani de carieră: „Poate e mică. Asta e”

Pe un ton amar și  ironic, artistul a completat că poate nu are „mari merite” ca să primească bani mulți din partea statului.

„În următorii 50 de ani cred că o să-și revină țara, am pensia de 1.450 de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu, mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia? Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a declarat Cornel Palade la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Recent, marele actor Dorel Vișan a afirmat că primește după o carieră de 58 de ani o pensie de doar 1.400 de lei. Artistul în vârstă de 86 de ani a dezvăluit că este dezamăgit de acestă situație și că se descurcă greu financiar.

Ce avere are Monica Tatoiu, de fapt. Doar pensia sa lunară este de 22.000 de lei

Monica Tatoiu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz, însă puțini sunt cei care știu ce avere a reușit să strângă, de fapt, în toți acești ani. 

Timp de 14 ani, Monica Tatoiu a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Cu banii pe care a reușit să-i strângă, a decis ulterior să investească o sumă considerabilă și a ajuns să dețină o avere uriașă. Afacerea respectivă a crescut până la 33 de milioane de euro, iar acum are o avere estimată la 7,5 milioane de euro.

Publicat: 05 ian. 2024, 14:36 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×