Cornel Palade și-a făcut amantă. Tânăra are 27 de ani, iar actorul a recunoscut tot: „Că am avut o aventură asta nu înseamnă că mi-am trădat familia”

Publicat: 10 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Cornel Palade a fost invitatul lui Denise Rifai la Kanal D. Actorul a vorbit deschis despre speculațiile cum că ar fi avut o amantă de 27 de ani.

În urmă cu aproximativ 10 ani, în 2013, Cornel Palade și soția au fost în centrul atenției după ce în presă s-a zvonit că actorul și-ar fi abandonat familia pentru a-și reface viața alături de o tânără în vârstă de 27 de ani.

La momentul respectiv, chiar soția lui a confirmat speculațiile. Ulterior, în 2015, chiar Cornel Palade a recunoscut că a mai avut relații extraconjugale, că relația cu tânăra de 27 de ani a fost ca un „viciu”. Acum, în emisiunea lui Denise Rifai, el a fost întrebat dacă s-a lepădat de astfel de vicii, el a spus: „Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm.

Cornel Palade, adevărul despre amanta de 27 de ani

Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a declarat Cornel Palade în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai, conform kanald.ro.

Dincolo de scenă, Cornel Palade și Iuliana Palade trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Împreună, cei doi au o fiică, pe Ada, în vârstă de 34 de ani, care e actriță și cântăreață, a călcat pe urmele tatălui ei.

Publicat: 10 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×