Artista AMI a fost infectată cu noul coronavirus: ”Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu…”

Publicat: 06 apr. 2021, 15:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cântăreața Ami a mărturisit pe rețelele de socializare faptul că a fost infectată cu noul coronavirus, după ce o vreme a lipsit din mediul online, iar oamenii au început să își pună întrebări. Artista a povestit prin ce a trecut zilele în care a fost purtătoare a virusului.

Cântăreața Ami a avut simptome specifice noului coronavirus, așa că a decis să se testeze. În urma testului, cântăreața a aflat că este pozitivă la acest virus. Din fericire, a avut o formă ușoară și a reușit să se vindece repede.

„Buna ziua tuturor! Vin cu știrile din ultima perioada în care am lipsit cu desăvârșire din lumea palpitantă a online-ului. Am fost confirmata pozitiv cu Covid-19. Cum? Rămâne o ENIGMĂ. În urma unor simptome acute de “chef de nimic” îmi făcusem un test de control, rezultatul fiind unul pozitiv. Am zis: ce super. Experiența mea cu acest intrus neinvitat în organismul meu, n-a fost deloc problematică- (stați liniștiți că nu-l laud și nici aplaud)..da’ să zicem că a fost blând cu mine.

O fi zis: asta e mica și a dracu’, îi dau o doza conform gabaritului, că altfel mă bate. A știut el ce-a știut! Norocul meu! Cele mai prezente simptome au fost de ușoara oboseală, chef de dormit, stat, lenevit, trândăvit, tolănit și alte corespondențe. M-am și întrebat: sigur ești tu, covidule?”, a le-a spus Ami internauților, arată Cancan.

Cântăreața Ami: Situația trebuie luată în serios”

Cântăreața Ami a continuat seria declarațiilor, spunând că situația trebuie luată în serios.

„Acum lăsând abordarea asta haioasă la o parte, făcând haz de “necazul” meu, categoric situația trebuie luată în serios, și nu încerc nicidecum să minimalizez efectele covidului! Știu că exista cazuri grave si/sau care sunt suprapuse cu alte afecțiuni și automat cazurile devin mult mai dificile, iar persoanele care au trecut prin asta știu cel mai bine și n-am fost deloc indiferentă la suferința acestora.

Aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și mai ales de sănătatea mintală. E cea mai importantă! Protejați-vă în continuare și luați toate masurile de siguranță. Încercați să va continuați viețile și să faceți pe cât posibil abstracție că se plimba un virus printre noi și gândiți-vă mai mult la voi, la fericire, liniște sufleteasca, bucurie, oameni dragi”, a mai spus Ami.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 06 apr. 2021, 15:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă