EXCLUSIV| Cum arată bărbatul ideal pentru AMI și ce relații complicate a avut artista!

Publicat: 24 mart. 2021, 09:24 Autor: Dora Bazavan Vedete

A avut parte de multă adrenalină atunci când a participat la Exatlon și nu s-ar da nicicând în lături de a merge mai departe, chiar și în competiția Survivor România!

Cântăreața AMI nu mai caută însă perfecțiunea și are câteva reguli după care se ghidează în viață! Vedeta ne-a mărturisit exclusiv pentru Ciao.ro ce nu ar accepta niciodată într-o relație și cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea!

Secretul frumuseții lui AMI?

Nu am niciun secret. Am învățat doar să îmi accept frumusețea nativă, să nu mai caut perfecțiunea, să-mi găsesc un echilibru interior și să-mi dezvolt neîncetat încrederea în mine. Și ca să ajung la acel echilibru, tot ce am făcut a fost să-mi dau voie să fiu eu și să nu-mi mai fie frică să greșesc față de mine… sau față de alții. În felul ăsta se dezvoltă și puterea interioară de acolo de unde vine și frumusețea. Ce nu are voie să faci niciodată? Nu-mi dau voie să trec niciodată peste valorile morale și peste principiile mele de viață.

Ce ți-ai impus să nu mănânci niciodată și de ce?

Nu mi-am impus niciodată așa ceva. Mănânc tot ce poftesc. Într-adevăr am grijă la ce și la cât consum și stau departe de anumite alimente care ori nu sunt pe gustul meu ori știu că nu-mi fac bine la sănătate. De aceea combin mișcarea cu o alimentație echilibrată care să-mi ajute organismul.

Ai fost victima bullying-ului în copilărie? Aveai vreo porecla, ai avut probleme cu colegii?

Porecle am avut și încă mai am, însă sunt sub formă de alint. Din fericire, n-am avut parte de astfel de experiențe în adolescență. Stiu, însă, că din păcate este un fenomen în creștere la noi, iar consecințele pe termen lung ale bullying-ului le știm cu toții. Mă bucur, totuși, că există din ce în ce mai multe voci care au curaj să spună prin ce trec, și că sunt numeroase campanii care promovează metode de prevenire a violențelor de orice fel și din orice mediu.

A fost Exatlon-ul experiența vieții tale? Ți-ai dori să meargă și la Survivor România?

Participarea mea la Exatlon a fost de departe cea mai intensă experiență din viața mea din toate punctele de vedere. Aș fi vrut să dureze puțin mai mult, însă accidentarea mea de atunci nu m-a lăsat să-mi continui drumul acolo, am pierdut un duel și m-am întors acasă destul de repede. Chiar daca nu eram cea mai bine pregătită din punct de vedere sportiv, aveam alte puncte forte și abilitați pe care mă bazam și care mă făceau să mă văd departe în competiție. Iar pentru că simt că n-am apucat să ating chiar toate limitele la Exatlon, aș merge și mâine la Survivor România dacă mi s-ar propune. Mă regăsesc mult în astfel de provocări.

Confirmi zvonurile conform cărora ai avea o relație cu Andrei Stefănescu de la AlbNegru? Este între voi ceva mai mult decât o relație de prietenie sau ați trecut la un alt nivel?

Nu este vorba de nicio relație. Suntem doar prieteni și colegi de breaslă care se respectă reciproc. Nimic mai mult.

Cum îl descrii pe Andrei?

Chiar dacă ne știm de atâția ani și ne-am intersectat de multe ori prin industrie, pe Andrei l-am cunoscut mai bine la “Te Cunosc de Undeva” și am descoperit un om cu un caracter frumos, e modest, autentic și mereu binedispus. Avandu-l pe Andrei coleg în emisiune, a fost ca o doză de veselie și energie pe platourile de filmare. Mi-e tare drag de el!

Cum arată bărbatul ideal în viziunea ta? Ce ar trebui să facă, ce ar trebui să nu facă?

Bărbatul ideal este acela care mă face să îi iubesc toate imperfecțiunile. E acela care la rândul său știe că nu sunt perfectă și mă lasă să fiu eu în toate formele, fără a încerca să mă schimbe. E cel care mă domină, însă îmi oferă libertatea de care am nevoie. Care mă ia de mână și-mi spune că nimic nu e imposibil. Cel lângă care aș putea să evoluez, care îmi dă și mai multă încredere în mine. Doar un bărbat inteligent și asumat deține astfel de calități, și cel pe care îl admir și respect.

Ce nu ai putea face niciodată într-o relație sau ce nu ai accepta?

N-aș accepta niciodată o relație în care să mă simt prizonieră, care să mă schimbe ori să mă îndepărteze prea mult de ceea ce sunt eu. Iubirea cere multe sacrificii și compromisuri, și nu fug deloc de ele fiindcă au rostul și frumusețea lor până într-un anumit punct și până la limita de a renunța la demnitatea mea ca femeie.

Ai avut vreodată relații complicate? Ai fost înșelată, ai înșelat?

Am trăit și astfel de experiențe, de care sincer, nu-mi pare rău. Fiecare relație a avut menirea și scopul ei în viața mea și le-am luat ca atare. Am avut doar de învățat atât despre mine și ce-mi doresc de la persoana de lângă mine, cât și despre greșelile pe care să nu le mai repet într-o relație. Înșelată? Nu știu dacă am fost, cel puțin eu n-am aflat și nici n-am căutat să aflu. De trădat, nu mi-am trădat niciodată partenerul. Ci mai degrabă mi-am trădat propriile sentimente.

Ce nu i-ai refuza niciodată iubitului tău?

Sunt genul de iubită care își răsfață poate prea mult partenerul. Să spunem, că nu i-aș refuza nimic atâta timp cât cerințele lui nu fac parte dintr-o categorie extremă.

Muzical vorbind, ce așteptări ai de la tine? Ce îți dorești pentru tine? Când începi concertele?

Pregătesc un album de lansare și-mi doresc tare mult să fie pe placul celor care îl vor asculta și să-i surprind într-un mod plăcut. Fiind și primul album din cariera mea, am emoții și aștept cu nerăbdare să lansez curând și primul single “Enigma” – cel care da și numele albumului și care vine cu o colaborare surpriză. Ce-mi doresc foarte mult în acest moment este să mă întorc pe scenă, să merg într-un turneu de lansare a albumului, și dacă nu mai vine un val pandemic peste noi, într-un scenariu optimist, ar fi posibil din vară să ne revedem în concerte. Cât despre ce așteptări am de la mine, îmi doresc întotdeauna să învăț și să evoluez din ce în ce mai mult, ca până la finalul vieții mele să știu că le-am făcut și încercat pe toate astfel încât să n-am niciun regret. Să muncesc până-mi materializez cu succes tot ceea ce visez ca să pot lăsa un pic de istorie în urma mea.

 

Publicat: 24 mart. 2021, 09:24 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă