O fostă concurentă de la iUmor a răbufnit la adresa lui Cătălin Bordea: „A fost misogin…”

Publicat: 21 mai 2024, 18:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Vînătoru, o tânără care şi-a încercat norocul la iUmor, a transmis un mesaj dur la adresa lui Cătălin Bordea. Reacţia juratului la numărul său a deranjat-o pe fosta concurentă. Astfel, după reprezentaţie aceasta a scris câteva cuvinte despre actorul de comedie pe pagina sa de Facebook.

Andreea Vînătoru a urcat pe scena de la iUmor şi a încercat să cucerească publicul cu un moment de stand-up comedy combinat cu balet. Se pare că juraţii nu au fost atât de încântaţi de numărul său, astfel nu a primit like-uri suficiente pentru a trece în etapa următoare.

Cătălin Bordea, reacţie acidă la adresa unei concurente

Dar nu acest fapt a deranjat-o pe concurentă. În timpul numărului său, Cătălin Bordea a făcut unele comentarii acide.

„Nu o mai întrerupeți, că se dezbracă!”, a fost reacția lui Cătălin Bordea, imediat ce tânăra și-a început momentul despre relația femeilor cu mâncarea: „Toți băieții, atunci când încearcă să mă agațe, reacția mea e «hai, mă, că abia ce-am mâncat o apă plată cu lămâie!»”.

„Mie mi-a plăcut mult momentul tău, am râs. Bine, am uitat tot ce ai spus, dar a fost amuzant!”, a recunoscut Cosmin Natanticu, în vreme ce Cheloo i-a mărturisit: „Eu te-am privit direct în ochi. Îți mulțumim că ai venit să ne demonstrezi că baletul nu moare!”.

Cătălin Bordea nu a fost deloc impresionat de numărul ei și nu i-a acordat un Like pentru a trece în etapa următoare.

Cum a reacţionat concurenta

Deranjată de votul lui, Andreea Vînătoru a reacționat în mediul online la adresa juratului de la „iUmor”.

„Sunt Andreea Vânătoru și sunt puțin tristă că nu am trecut mai departe la iUmor din cauza votului lui Bordea. La Cheloo nu mă așteptam să-mi dea like. El urăște oamenii în general. Nu aveam așteptări. Dar Bordea chiar a fost misogin cu mine în acea seară. Acum, după ce i-a făcut fosta nevastă, înțeleg că poate el urăște, a ajuns să urască femeile. Dar, în schimb, cred că iubește porumbeii”, a răbufnit concurenta iUmor pe Instagram.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 21 mai 2024, 18:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×