A dat iar de belele? Sișu umblă pe stradă doar blindat de ”gorile”!

Publicat: 18 iun. 2020, 21:07 Autor: ileana.ghinea Vedete

Sișu is back in business…! Și-a luat tovarășii și a ieșit cu ei ”pe ștrase”… Sișu ca Sișu, dar să-i vezi pe tovarăși. Adevărați bodyguarzi, tată!

Jumătatea rebelă „La Familia” a fost surprinsă de paparazii CIAO, zilele trecute, alături de o altă „trupă” de băieți…mult mai musculoși. Sișu, așa cum îl știm. Slab, în veșnicii blugi albaștri, geacă de fâș roșu cu negru, pantofii sport negri… șapca lipsește din peisaj.

Cei care sting lumina, însă, sunt tovarășii rapper-ului. Unul și unul… mușchi, cefe, tatuaje, lanțuri, atitudini, povești, gesturi… Pe toate le-au adus cu ei.
Acum… să fie ei, de fapt, bodyguarzii băiatului rău?

Ar putea fi o varianta dacă ne amintim că în ultima perioadă Sișu s-a cam „antamat” în niște povești cu iz conflictual. Nu mai departe, ne amintim de începutul acestui an când băiatul rău Sișu și-a amintit cât de mult l-a ajutat el pe El Nino acum niște ani când cel de-al doilea a venit de la București. Acum, rapper-ul îl acuză pe craiovean că și-a uitat „frații”, i-a uitat pe cei care l-au ajutat.

La fel de acid a fost Sișu și la adresa lui Abi Talent, puștan cu mare succes în Youtube deși, fie vorba între noi, de făcut nu prea face treabă. „Un copil prea mult băgat în seamă… Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor… inginerii cu ale lor… toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de… nimic… Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ce am făcut eu, domne…>>. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară… dacă ai făcut ceva! Ai făcut trei melodii pentru copii!

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut Feriți-vă de măgăruș>>, >. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta! Păi eu concurez cu Tip-Top Minitop>> sau cu >, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii?

Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a spus Sișu Tudor în primăvara acestui an, citat de cancan.ro.

Se vede treabă că Sișu a ieșit pus pe fapte mari din pușcărie dar, cum nu poate să le facă singur, și-a luat cu băieții plini de mușchi și atitudine.
Altfel… toate bune pentru el din punct de vedere muzical. Artistul a scos de curând o piesă „Fără puls”. Da, fix așa se numește opera artistică: „Fără puls”.

 

Publicat: 18 iun. 2020, 21:07 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă