Şoc în familia Clejanilor! Fulgy, condamnat definitiv la închisoare. Câţi ani a decis instanţa!

Publicat: 10 nov. 2022, 11:30 Autor: Camelia Vedete

Fulgy, condamnat definitiv la închisoare. Este din nou șoc în familia Clejanilor! Fulgy a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie.

Totul i se trage lui Fulgy din luna iunie 2021. Atunci, mezinul Clejanilor a tâlhărit un jurnalist, luându-i telefonul și agresându-l fizic. Mai mult, l-a amenințat și cu moartea.

Fulgy, condamnat definitiv la închisoare

Astfel, peste noapte, Fulgy s-a trezit cu proces penal, iar în luna aprilie a primit și o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. A fost nevoit să plătească 10.000 de lei drept despăgubire. După aceea, fiul Clejanilor a depus apel, iar magistrații au venit cu o decizie definitivă.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Mai mult, în luna aprilie, Fulgy a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Sentința primită de tânărul artist a fost atacată cu apel.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Fulgy de la Clejani a dat de alte belele! Pe cine a țepuit cu o sumă importantă de bani

După o perioadă în care a fost în scandal cu toată lumea, inclusiv cu familia lui, Fulgy a devenit ”invizibil” în spațiul public. Greșelile din trecut le decontează și acum, dovadă stă un proces intentat pe numele lui, în care i se cere o sumă importantă de bani.

Comportamentul deviant al lui Fulgy a făcut subiectul multor știri în 2021, atunci când Poliția făcea vizite frecvente la domiciliul Clejanilor. Se întâmpla la scurt timp după ce acesta a fost externat dintr-o clinică de reabilitare, însă refuza să-și ia tratamentul.

Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat. Sunt acasă, ajutor, nu mai pot! Pe mine nu mă ține nimeni, beau ceaiul, dar nu vreau să accept pentru că mi-e frică. Pentru că mi-au zis că mă leagă. Beau o chestie care nu știu ce-mi face, nu știu ce conține. Nu sunt obligat de lege să o beau”, a scris Fulgy pe internet la vremea respectivă.

Lucrurile s-au liniștit între timp, iar de câteva luni nimeni nu a mai auzit nimic despre fiul lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Trecutul nu-i dă pace, însă, iar greșelile par să se ”deconteze”. Chiar dacă acesta a devenit mai puțin vizibil în spațiul public.

Publicat: 10 nov. 2022, 11:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă