Cristi Brancu face radiografia vedetelor care dau tonul scandalurilor din showbiz: „”Bianca se joacă cu mințile oamenilor, iar între Pepe și Oana a mai rămas un cui”

Publicat: 06 iul. 2021, 19:29 Autor: Dora Bazavan Vedete

Atunci când vine vorba despre vedete și viața mondenă, Cristi Brancu este la curent cu toate mondenitățile. Agentul VIP face radiografia vedetelor din România!

Ce părere ai despre mult anunțata și anulata nuntă a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău? Ce îți inspiră Bianca?

Eu până nu văd această nuntă nu cred, pentru că sunt două păreri, foarte-foarte diferite! Să vedem cununia! În rest, știm că Bianca Drăgușanu a trecut până acum prin două căsătorii, una care a fost cu nuntă, cu tot fastul, a mai fost o căsătorie anunțată prin paparazzi cu Alex Bodi. Sunt curios dacă va exista, eu cred însă ca e și un joc pe care îl vedem, în virtutea plăcerii Biancăi Drăgușanu, de a se juca cu mințile oamenilor din jurul ei și a se juca și cu presa. Jocul ăsta însă se joacă în momentul în care îți dorești să intri în el.

Despre declarațiile Oanei Zăvoranu și despre tot ce a zis despre Pepe, că ar fi rămas însărcinată cu el… Cum vezi tu toată nebunia asta, ca om de presă? S-au iubit mult și acum se urăsc! Care ar fi explicația?

Avem de-a face cu doi oameni cu personalitate, în momentele lor de efervescență sunt absolut fermecători, Pepe în felul lui, Oana în felul ei, care au avut o relație frumoasă! Eu m-am bucurat de momente extraordinare în direct, la TV, am avut o emisiune de Crăciun în care i-am rugat să se pupe sub pom, au intrat sub pom, s-au pupat, era o dragoste absolut extraordinară! Dar pe  cât de spectaculoși erau, despărțirea și problemele care au fost între ei, nu puteau să creeze decât reacții interioare foarte puternice!

Evident că Pepe nu putea să treacă niciodată, cu temperamentul lui latin, peste faptul că a fost trădat, pentru că ea într-adevăr a fost cu Tudy și există acea secvență în care Pepe le-a bătut în geam și Tudy și Oana erau într-o mașină. Pe de altă parte, după aceea, Pepe a făcut niște mișcări, care i-a oferit Oanei prilejul de a fi foarte supărată. A fost un joc de răzbunare și de plătit polițe între ei, care nu se va termina niciodată, și în care Pepe acum tace. Oana a vorbit doar într-o anumită situație, în momentul în care a fost intervievată într-un podcast, dar asta arată că, în interior, amândoi au rămas cu un gen de resentiment, deși viețile lor sunt în cu totul altă parte și au alte împliniri. Oana are împliniri profesionale, e căsătorită, Pepe e un artist cu succes online sau pe scenă în România. Cu siguranță că își va reface și el viața într-un fel, are doi copii frumoși. Povestea pare veche dar, în interior, a mai rămas un cui acolo.

Alina Vidican, fosta lui Cristi Borcea, se mărită cu un milionar brazilian! Ce părere ai? O fi primit binecuvântarea lui Borcea? Crezi că e fericită acum?

Au trecut foarte mulți ani din momentul în care Alina Vidican s-a despărțit de Cristi Borcea. Ea a respectat înțelegerea pe care a avut-o cu Cristi Borcea, în acel moment, chit că a fost o despărțire cu foarte multe șicane, în sensul în care, ea a rămas în America. A primit pentru acest lucru, pentru faptul că este mama a celor doi copii pe care îi au împreună, o rentă. Au trăit într-o casă, pe de altă parte, era de așteptat că Alina Vidican să își refacă viața, că doar nu o să fie călugăriță. Și  Mihaela, la rândul ei, prima soție a lui Cristi Borcea, este implicată într-o altă relație, și este absolut normal, ca viața să meargă mai departe. Cu siguranță că binecuvantaea lui Cristi Borcea are legătură cu un singur lucru, copiii să aibă tot ce le trebuie, să fie respectați, și el să fie tatăl și asta se vede. Copiii vin, atunci când se poate, sunt alături de tatăl lor, tatăl, Cristi Borcea, se bucură de ei. Altfel, Alina Vidican, are dreptul să iubească, foarte bine că iubește. A apărut o informație în presă cum să domnul era  căsătorit. Alina a mai trecut cumva prin  chestia asta și, cu siguranță, că acum o va gestiona mai bine decât a gestionat-o prima oară.

Costin Mărculescu uitat de toți prietenii la parastas. E normal?

Costin Mărculescu a fost un băiat cu o inima foarte mare, un băiat care și-a dorit foarte mult să aibă în jur și să-și păstreze cumva faima, să aibă o viață bună și să ducă o viață bună, dar nu a găsit drumul cel mai bun. În general, așa se întâmplă. În viață, oamenii te respectă într-un fel sau altul, la momentul în care mori,  își aduc aminte de tine, după care viața merge mai departe. Nu putem spune nici că alți oameni chiar cu mult mai multă valoare sau celebritate decât Costin Mărculescu sunt respectați după ani de zile, în momentul în care e vorba de parastas. Din păcate, Costin a avut o viață mult prea zbuciumată și a fost cu multe probleme, renunțări, frustrări, de aici și faptul că inima i-a cedat. Păcat de sufletul lui bun. Faptul că a fost uitat e cumva în firea lucrurilor. Nu cred că are legătură cu el, ci cu faptul că așa e lumea. Oamenii merg mai departe și numai dacă îi tragi de mânecă, spun: “A, da, l-am cunoscut”. Asta e uitarea pe care noi nu o vom mai trăi, o vor trăi postum cei care ne au în viață, noi nemaifiind, vom descoperi că toți ne vor uita. Sau, poate își vor mai aduce aminte unii când au avut momente frumoase alături de noi. Dar să nu ne așteptăm la mari festivități după ce cineva a murit

Camelia Mitoșeru, revenire spectaculoasă după operația pe creier! E o minune?

Doamna Mitoșeru merită această minune! Eu o iubesc pe doamna Mitoșeru! Familia noastră o iubește pe doamna Mitoșeru, am amintiri frumoase cu dânsa din momentul în care Mihai a avut acel accident și a murit Cristina. Și împreună cu doamna Mitoșeru, împreună cu Oana Roman, cu Mircea Badea, am făcut front comun să îl scoatem pe Mihai din o stare absolut cumplită în care trăia și el se gândea să renunțe la viață. Doamna Mitoșeru este o femeie absolut inimoasă, puternică, pe care Dumnezeu a ținut-o în viață pentru ca Mihai să aibă un pilon foarte important în viața lui. Eu cred că în continuare, în viața lui Mihai, doamna Mitoșeru este un om extrem de important, deși Mihai este un om în toată firea. Doamna  Mitoșeru a avut grijă de Mihai și o să aibă grijă de Mihai iar grija față de Mihai și  faptul că a apărut la TV, a ținut-o în viață. Dânsa este un suflet bun și  Dumnezeu îi dă zile pentru că merită acest lucru și asta arată că  nu și-a terminat misiunea pe pământ, atât ca mama cât și ca om care are ceva de spus în lume. Doamna Mitoșeru merită tot ce este mai bun.

Publicat: 06 iul. 2021, 19:29 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×