Alina Vidican s-a logodit cu noul iubit?

Publicat: 06 mai 2021, 11:45 Autor: Elena Vedete

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, și iubitul său actual s-au logodit. Claude este un brazilian milionar, în vârstă de 46 de ani, cu care Alina formează un cuplu de câteva luni.

Acesta a făcut pasul cel mare la sfârșitul lunii aprilie, când i-a cerut mâna fostei soții a lui Borcea. După despărțirea de Cristi Borcea, din 2016, Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite cu cei doi copii pe care îi are cu acesta, Alexandru (9 ani) și Gloria (7 ani). Alina l-a cunoscut pe actualul iubit în timpul achiziționării unei mașini, un Ferrari în valoare de 200.000 de euro.

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, a spus un apropiat din anturajul cuplului pentru fanatik.ro.

Primele zvonuri despre relația Alinei Vidican au apărut după ce, în urmă cu puțin timp, mama Alinei Vidican a publicat o imagine de colecție cu fiica sa cu ocazia zilei acesteia de naștere. În fotografie se afla atât vedeta, care stătea alături de un bărbat misterios.

„La mulți ani fericiți și binecuvântați, Alina, draga mamei! ?❤️”, i-a transmis mama Alinei Vidican fostei partenera a lui Cristi Borcea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Mariana Vidican 

 

Publicat: 06 mai 2021, 11:45 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă