Logodnicul milionar al Alinei Vidican, primele declaraţii despre relaţia cu blondina. Cum s-au cunoscut cei doi

Publicat: 15 iun. 2021, 14:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Vidican este în culmea fericirii! Frumoasa blondină trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Claude Senhoretti, un cunoscut afacerist. În cadrul unui interviu recent, milionarul a făcut primele dezvăluiri despre relaţia cu fosta soţie a lui Cristi Borcea.

Claude Senhoretti, logodnicul milionar al Alinei Vidican a mărturisit că este un bărbat împlinit de când a cunoscut-o pe frumoasa blondină. Cei doi şi-au început povestea de dragoste în urmă cu patru ani.

Logodnicul Alinei Vidican, dezvăluiri despre relația cu blondina

”Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit”, a povestit Claude pentru Fanatik.

Totodată, bărbatul a dezvăluit faptul că pasiunea pentru maşini a reuşit să îi apropie atât de mult încât într-o bună zi şi-au dat seama cât sunt de îndrăgostiţi, unul de celălalt.

”Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim”, a mai adăugat iubitul Alinei Vidican.

Când se vor căsători cei doi

Pe lângă aceste lucruri, Claude a dezvăluit şi data nunții cu Alina Vidican. Se pare că cei doi au planuri mari de viitor şi îşi doresc cât mai repede copii.

„Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse. Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a mai adăugat bărbatul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 iun. 2021, 14:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă