Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti! Rochia ei de mireasă a fost ”vedeta” evenimentului

Publicat: 30 aug. 2021, 14:10 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fosta doamna Borcea și milionarul Claude Senhoreti s-au căsătorit cu fast! Pilotul de curse și Alina Vidican s-au sorbit din priviri la nunta elegantă pe care au avut-o. Alina a fost o mireasă superbă și a purtat ținute care i-au pus silueta clepsidră în evidență. 

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti

Și pentru că a devenit doamna Senhoreti, proaspătul ei soț i-a făcut un cadou de nuntă de milioane, la propriu, un Lamborghini alb, de care mireasă s-a bucurat din plin. De patru ani, Alina Vidican și milionarul brazilian Claude Senhoreti trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a avut un happy end.

O nuntă ca în povești într-un cadru de vis. Locația aleasă pentru petrecere a fost The Adisson, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din zona Floridei – Miami. Alina Vidican este o femeie fericită care și-a găsit, în sfârșit liniștea. Milionarul brazilian o răsfață de dimineață până seara și o face să se simtă mereu în centrul atenției. Invitații de la nuntă au avut un dress code impus din partea miresei și au fost rugați să nu poarte alb.

Astfel, 26 august va fi o dată pe care fosta doamnă Borcea nu o va uita niciodată. A îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară și i-a jurat credință veșnică jumătății sale. Vizibil emoționați, cei doi miri au făcut show la nunta lor. Au dansat și au “gustat” fiecare moment al petrecerii. Nunta a fost de 5 stele și atât mirii cat și invitații au făcut spectacol cu mașinile de lux cu care s-au afișat la eveniment.

S-a căsătorit în 2011 cu Cristi Borcea

Alina Vidican a devenit doamna Borcea în anul 2011.  Nunta lor a ținut atunci primele pagini ale ziarelor. Alina Vidican și Cristi Borcea au împreună doi copii, pe Alexandru și Gloria. Cei doi au divorțat în  2016, iar Alina a ales apoi să plece în America, la Miami.

 

 

 

 

 

 

Publicat: 30 aug. 2021, 14:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă