Decizia luată de Cristi Borcea! Este vizată și Alina Vidican

Publicat: 13 May. 2021, 15:17 Vedete

Lovitură pentru Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea? Decizia pe care fostul acționar de la Dinamo a luat-o ar putea să nu îi placă! Aceasta ar fi fost scoasă din afaceri.

Conform Viva, Alina Vidican, fosta parteneră de viață a lui Cristi Borcea, ar fi fost scoasă din afaceri. În prezent, ea este în SUA alături de copii, după ce și-a refăcut viața cu un milionar brazilian. Bărbatul în vârstă de 46 de ani pe nume Claude are o afacere de succes în Miami! Însă, recent, s-ar fi aflat faptul că Alina Vidican ar fi fost scoasă din afacerile cu fostul soț, decizia fiind luată chiar de Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo ar fi lichidat toate societățile din SUA la care era asociat cu Alina Vidican, scrie Viva.

De asemenea, Cristi Borcea ar fi vândut și apartamentul de 3 milioane de dolari de pe malul oceanului, acolo unde el și fosta soție au locuit. Din partea lui, Alina ar primit aproape 10.000 de euro pentru creșterea copiilor.

Cum mențin pasiunea vie Valentina Pelinel și Cristi Borcea în căsnicia lor!

Valentina Pelinel a declarat la un moment dat faptul că între ea și Cristi Borcea există o chimie foarte frumos închegată și nu se plictisește niciodată de prezența soțului ei. Ba chiar au seri când stau împreună și vorbesc ore în șir, mereu ajungând la aceeași concluzie: chimia între ei!

Chiar dacă de foarte multe ori au fost criticați, Valentina Pelinel și fostul acționar de la Dinamo sunt foarte fericiți împreună și nu ascultă ”gura lumii”.

„Comunicarea este cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, mărturisea Valentina, arată Impact.ro.

“Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a mai spus Valentina.

Sursă foto: arhivă Ciao, capturi video Youtube

Publicat: 13 May. 2021, 15:17 Vedete
Pe aceeași temă