Valentina Pelinel este însărcinată? Cristi Borcea a făcut primele declarații

Publicat: 19 Apr. 2021, 09:04 Vedete

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu extrem de apreciat de câțiva ani. Cei doi au împreună un băiețel și două fetițe, însă se pare că nu vor să se oprească aici. În cadrul unei emisiuni TV, Borcea a mărturisit că mai vrea încă un copil cu soția lui.

Valentina Pelinel a vorbit în urmă cu ceva timp despre încă o sarcină și explica faptul că deși este destul de greu cu 3 copii, ar mai vrea să le facă micuților încă un frațior sau o surioară: „Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”.

Recent, fostul acționar de la Dinamo a readus în discuție acest subiect și pare că cei doi sunt hotărâți acum să își mărească familia.

” Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”a mărturisit Cristi Borcea, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum mențin pasiunea vie Valentina Pelinel și Cristi Borcea în căsnicia lor!

Valentina Pelinel a declarat la un moment dat faptul că între ea și Cristi Borcea există o chimie foarte frumos închegată și nu se plictisește niciodată de prezența soțului ei. Ba chiar au seri când stau împreună și vorbesc ore în șir, mereu ajungând la aceeași concluzie: chimia între ei!

Chiar dacă de foarte multe ori au fost criticați, Valentina Pelinel și fostul acționar de la Dinamo sunt foarte fericiți împreună și nu ascultă ”gura lumii”.

„Comunicarea este cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă (…). Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim, după care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, mărturisea Valentina, arată Impact.ro.

“Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a mai spus Valentina.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Apr. 2021, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă