Prima poza cu gemenele Valentinei Pelinel. Indira Maria si Rania Maria sunt absolut superbe

Publicat: 29 Oct. 2019, 12:58 Vedete

Valentina este o mamica superba a trei copii de care este tare mandra.

Prima poza cu gemenele Valentinei Pelinel. Femeia de afaceri a devenit mama pentru a doua oara pe 1 martie, atunci cand a adus pe lume doua gemene, pe Indira si Rania.

Pana acum a fost destul de rezervata in a posta poze cu fetitele sale, in care sa se vada complet, insa acum a facut exceptie. In poza publicata apare alaturi atat de gemene, cat si de fiul sau, Milan.

Prima poza cu gemenele Valentinei Pelinel

Prima poza cu gemenele Valentinei Pelinel

„Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om!”, a scris Valentina Pelinel in dreptul fotografiei în care apare alaturi de cei trei copii ai ei, publicata pe Instagram.

Chiar daca are zambetul pe buze in poze, Valentina trece printr-o perioada grea, fiindca sotul ei, Cristi Borcea, este in continuare inchis la penitenciarul Jilava.

„Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă.

Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore”, a spus Valentina Pelinel pentru Viva!.

Publicat: 29 Oct. 2019, 12:58 Vedete
Pe aceeași temă