Valentina Pelinel, adevărul despre ultima sarcină. A apelat sau nu frumosa blondina la  fertilizarea în vitro?

Publicat: 20 Nov. 2020, 12:57 Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează de câțiva ani unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Deși afaceristul a trecut prin câteva căsnicii, iată că și-a găsit liniștea în brațele frumoasei blondine cu care are și trei copii minunați. Recent, Valentina a spus adevărul despre cum a reușit să rămână însărcinată.

Valentina Pelinel a adus prima dată pe lume un băiețel, iar la câțiva ani după fericitul eveniment, cei doi au hotărât că familia lor ar trebui să se mărească. Astfel, vedeta a rămas din nou însărcinată, iar la primul ecograf cuplul a aflat faptul că nu vor avea un copil, ci doi vor veni de această dată să le bucure viața.

În anul 2019 aceasta a dus pe lume cele două fetițe perfect sănătoate, însă de-a lungul s-a zvonit că Valentina ar fi apelat la  fertilizarea în vitro. Pentru a pune capăt acestor speculații, Valentina Pelinel a vorbit sincer despre acest subiect și a recunoscut pentru Ok Magazine că într-adevăr a apelat la această metodă.

”Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus Valentina Pelinel!

Mai mult, soția lui Cristi Borcea a explicat faptul că procedura a avut loc în România, iar totul a decurs exact așa cum spera: ”Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate”, a mai spus Valentina Pelinel pentru Ok Magazine.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mărturisiri la TV

În vara acestui an, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au venit împreună într-o emisiune de televiziune unde au făcut mărturisiri despre relația frumoasă pe care o au. A fost prima apariție publică împreună.

“I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (…) femeia cu care voi face o familie”, a continuat bărbatul în emisiune.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Nov. 2020, 12:57 Vedete
Pe aceeași temă