Cristi Borcea și Valentina Pelinel, împreună la TV! Declarațiile incredibile ale celor doi

Publicat: 16 iul. 2020, 09:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cristi Borcea a venit într-o emisiune de televiziune alături de soția lui, Valentina Pelinel. Cei doi au făcut dezvăluiri frumoase despre viața de familie, dar și despre greutățile prin care au trecut amândoi.

Miercuri dimineață. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au mers la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde au vorbit despre relația pe care o au.

“Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina în emisiune, arată Cancan.ro.

Cristi Borcea: “I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită”

“Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar.I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum, că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nimic și că vrea să fie cu mine, indiferent de greutăți”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea a atenționat-o pe Valentina Pelinel, înainte ca el să meargă la penitenciar, că ”va fi tăvălită” în presă. Însă, atunci, Cristi Borcea a realizat că Valentina e aleasa inimii și a vieții sale, după ce vedeta i-a promis că va rămâne alături de el, orice ar fi și orice s-ar întâmpla.

“I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, (…) femeia cu care voi face o familie”, a continuat bărbatul în emisiune.

Publicat: 16 iul. 2020, 09:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă