Cristi Borcea, detalii neștiute din viața sa. Ce spune afaceristul despre cele trei căsnicii: ”Sunt un sentimental incurabil”

Publicat: 07 Jul. 2020, 15:52 Vedete

Cristi Borcea a vorbit în cadrul unui interviu despre cele trei căsnicii ale sale. Afaceristul mărturisește faptul că este foarte mândru de cei nouă copii ai săi pentru care ar face orice.

”Am copii de la 1 an, până la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor”, a spus Cristi Borcea în cadrul unei emisiuni TV.

Cristi Borcea a trecut prin două căsnicii, însă acum și-a găsit liniștea în brațele Valentinei Pelinel, femeia despre care spune că nu și-ar dori să o părăsească niciodată.

”Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii”, a mai mărturisit fostul acționar.

Cristi Borcea a vorbit, pe lângă sentimentele sale, și despre cea mai grea perioadă a vieții sale, anii petrecuți după gratii.

”Au fost la început momente grele, nu erau condiții bune, erau gândaci, șobolani, aveam apă caldă doar o dată pe săptămână. În ultimii ani copiii mi-au dat cea mai mare putere, ei m-au ținut în priză. În ultimii 6 ani ne-am văzut de vreo 2 ori pe an, atunci aveam permisii și am avut noorc că Valentina îi iubește pe toți. Este o femeie care mi-a redat echilibrul și liniștea”, a concluzionat Cristi Borcea.

Publicat: 07 Jul. 2020, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă