Câte operații estetice are Cristi Borcea! Afaceristul a dat cărțile pe față: „Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani…”

Publicat: 20 Jan. 2021, 13:48 Vedete
Câte operații estetice are Cristi Borcea! Afaceristul a dat cărțile pe față: „Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani…”

Cristi Borcea este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Fostul acționar de la Dinamo a trecut prin multe greutăți pentru a ajunge unde este astăzi, iar problemele i-au lăsat urme adânci pe chip. Din cauza acestui lucru, partenerul Valentine Pelinel a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicului estetician, iar recent, în cadrul unui interviu a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Cristi Borcea și-a dorit să rămână mereu un bărbat atrăgător. Deși a ajuns la vârsta de 51 de ani, afaceristul arată mult mai tânăr datorită intervențiilor la care a apelat. Acesta recunoaște faptul că reușește să se întrețină datorită tratamentelor pe care le face cu regularitate, iar acest lucru a început să îl facă de când are lângă el una dintre cele mai sexy femei din România.

Câte operații estetice are Cristi Borcea!

Cristi Borcea a mărturisit în cadrul unui interviu că a apelat la operații estetice încă de la vârsta de 30 de ani. La 35 de ani afaceristul și-a făcut primele injecții cu botox, pentru un aspect mult mai tânăr, dar totodată natural.

Afaceristul este pro intervenții estetice, însă doar atunci când acestea nu sunt prea exagerate.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit Cristi Borcea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Jan. 2021, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă