A dat lovitura! Cristi Borcea a ieșit cu un profit uriaș. Cu cât și-a vândut apartamentul din Miami

Publicat: 27 oct. 2020, 09:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

A dat lovitura! Cristi Borcea a reușit să vândă apartamentul de lux din Miami pe care îl deținea. Fostul acționar de la Dinamo s-a chinuit timp de opt ani să vândă apartamentul, dar vestea fericită a primit-o chiar vara aceasta, când a reușit să îl dea.

Cristi Borcea punea apartamentul din Miami la vânzare în urmă cu opt ani, iar în timp valoarea i-a crescut. Locuința a fost achiziționată cu 1.45 de milioane de dolari în anul 2011, atunci când fostul acționar de la Dinamo petrecea mult timp în Florida. Dar, la șase luni, Cristi Borcea s-a gândit să renunțe la el, a dorit să vândă locuința cu aceeași sumă, dar nu a reușit să găsească un cumpărător. În timp, prețul a crescut. Locuința are trei dormitoare, patru băi, un living, 300 mp și se află la malul oceanului.

În 2020, potrivit GSP, apartamentul a fost evaluat la suma de 2.2 milioane de dolari, dar fostul acționar a lăsat prețul la 1.9 milioane de dolari și l-a vândut unei companii farmaceutice, reușind să iasă pe plus: un profit de 500.000 de dolari.

Care este cel mai mare regret al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a dat cărțile pe față și a recunoscut care este cel mai mare regret al său. Afaceristul a mărturisit că îi pare rău că nu a reușit să ajungă cu echipa la care a fost acționar mult mai departe, dar în rest milionarul spune că este mulțumit de viața sa.

„Regret pe plan personal că nu m-am dus cu Dinamo în Champions League. (…) Am femeia pe care mi-am dorit-o. Am 3 copii minunați cu ea, am 3 cu Mihaela, 2 cu Alina, care sunt exraordinari și sunt mândru de ei, nu am probleme cu niciunul”, a declarat Cristi Borcea pentru o emisiune tv.

„Aș schimba… Eu zic că am făcut gratis detenția. Detenția peste 5 ani de zile este foarte mult pentru un om”, a mai spus el.
Publicat: 27 oct. 2020, 09:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă