Cristi Borcea, emoții la începutul anului școlar. Băiețelul său va merge la grădiniță: „Am o strângere de inimă”

Publicat: 14 Sep. 2020, 08:58 Vedete
Cristi Borcea, emoții la începutul anului școlar. Băiețelul său va merge la grădiniță: „Am o strângere de inimă”

Cristi Borcea are emoții mari înainte de începerea anului școlar. Anul acesta băiețelul pe care îl are împreună cu Valentina Pelinel va merge la grădiniță. Afaceristul se teme ca nu cumva cineva din familia sa să aibă probleme de sănătate.

Cristi Borea își va duce astăzi băiețelul, pe Milan, în prima zi de grădiniță, la grupa mijlocie. Afaceristul se teme pentru fiul lui din cauza noului coronavirus care a reușit să sperie întreaga planetă.

„El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău. Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața. Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului”, a declarat Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Fostul finanțator de la Dinamo susține că se teme de virus, atât pentru el, cât și pentru copiii și familia lui: „Am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, a mai adăugat omul de afaceri.

Care este cel mai mare regret al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a dat cărțile pe față și a recunoscut care este cel mai mare regret al său. Afaceristul a mărturisit că îi pare rău că nu a reușit să ajungă cu echipa la care a fost acționar mult mai departe, dar în rest milionarul spune că este mulțumit de viața sa.

„Regret pe plan personal că nu m-am dus cu Dinamo în Champions League. (…) Am femeia pe care mi-am dorit-o. Am 3 copii minunați cu ea, am 3 cu Mihaela, 2 cu Alina, care sunt exraordinari și sunt mândru de ei, nu am probleme cu niciunul”, a declarat Cristi Borcea pentru o emisiune tv.

„Aș schimba… Eu zic că am făcut gratis detenția. Detenția peste 5 ani de zile este foarte mult pentru un om”, a mai spus el.

Totodată, afaceristul le-a dezvăluit fanilor defectele sale:  „Prea bun, prea sentimental și prea darnic”, a spus Cristi Borcea.

Publicat: 14 Sep. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă