Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor să devină, din nou, părinți? ”E un sentiment special, unic”

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:36 Vedete

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a făcut destăinuiri foarte frumoase despre viața de familie. Ea și fostul acționar de la Dinamo nu exclud să devină, din nou, părinți!

Valentina Pelinel a mărturisit pentru Click.ro că nu exclude ca ea și fostul acționar Cristi Borcea să devină părinți pentru a patra oară. Iubesc copiii, chiar dacă vedeta a mărturisit că este mai dificil să crești un copil la o vârstă mai înaintată: „Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”.

Blondina a vorbit despre programul pe care îl au cei mici: „Grădinița este la doi pași de casa noastră. Milan este ok, s-a obișnuit, penteu gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup și de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am și eu timpul meu, merg la un tratament de întreținere sau la coafor. Mi-am împărțit timpul foarte bine”.

De sărbători, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au stat alături de familie

Cei doi au stat împreună alături de copii, de cei dragi, la masa de sărbători, și s-au delectat cu toate bunătățile, de la cozonac și mămăligă, până la șorici ”direct de pe porc”: ”Le-am petrecut așa cum e bine, adică în familie, cu copiii, cu soțul. Am fost la munte, ne-am bucurat cu toții de zăpadă, cot la cot cu cei mici. Pot să spun că a dost special, de fapt, de când sunt copiii totul este special. Chiar nu am stat doar să privesc, am mâncat din toate bunătățile. Salată de boeuf, sarmale, cozonac, mămăligă cu smântână, papanași, am mâncat șorici direct de pe porc cu copiii. Ar fi fost culmea să mă abțin tocmai acum, mai ales când îi vedeam pe ai mei cu ce poftă mănâncă”.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 11 Jan. 2021, 08:36 Vedete
Pe aceeași temă