Cristi Borcea, gest incredibil. Și-a obligat toate soțiile să semneze acest document. Ce li s-a interzis femeilor

Publicat: 04 Feb. 2020, 10:55 Vedete

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo București, a făcut un acord cu soţiile sale înainte de căsătorie. Femeile din viaţa sa au fost generos recompensate după ce au semnat actele.

Cristi Borcea are un istoric amoros de invidiat. Fostul acţionar de la Dinamo şi-a refăcut viaţa cu Valentina Pelinel, după ce a ieşit din închisoare. Cei doi au împreună 3 copii, un fiu pe nume Milan Cristian, dar și două gemene Indira și Rania.

În perioada 1998-2011, Cristi Borcea, a fost căsătorit cu Mihaela. Însă, relația celor doi s-a terminat din cauza apariției unei noi femei în viața lui Cristi, a Alinei Vidican. Manechinul s-a căsătorit cu Borcea și i-a dăruit acestuia un copil. Căsătoria celor doi a fost însă, de scurtă durată, ce a ținut aproximativ 5 ani.

Ce acte au semnat femeile din viaţa lui Borcea

Sătul de scandalurile publice în care a fost implicat din pricina femeilor care făceau crize de gelozie prin platourile de filmare ale televiziunilor, Cristi Borcea a decis să le pună pe femeile din viața lui să semneze, la căsătorie, un act de confidențialitate. Mai exact, în paginile documentului ar fi existat și o condiție specială, potrivit capital.ro

Astfel, nicio fostă iubită a fostului acționar de la Dinamo nu ar avea voie să spună ceva negativ celorlalte foste ale sale sau să mai apară la diferite emisiuni în care să vorbească despre problemele din cuplu. În plus, în urma semnării documentului, atât Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar și Valentina Pelinel, au primit compensații generoase. Mai exact, femeile au primit afaceri din partea lui Cristi Borcea.

Publicat: 04 Feb. 2020, 10:55 Vedete
Pe aceeași temă