Prima poza cu Valentina Pelinel si cei trei copii. Gemenele aniverseaza astazi ziua numelui

Publicat: 08 Sep. 2019, 12:59 Vedete

Astazi, 8 septembrie, este o zi speciala pentru Valentina Pelinel si Cristi Borcea.

Prima poza cu Valentina Pelinel si cei trei copii. Astazi, de Sf. Marie, pe 8 septembrie, Valentina Pelinel a decis sa le faca urmaritorilor ei cea mai frumoasa surpriza.

Astfel ca a postat pe social media o poza superba cu ea, alaturi de cei trei copii, Milan, Indira Maria si Rania Maria. Din pacate, sotul acesteia, Cristi Borcea, nu poate sa fie alaturi de familia sa pentru ca se afla inchis lin penitenciar.

Prima poza cu Valentina Pelinel si cei trei copii

Prima poza cu Valentina Pelinel si cei trei copii.

„La multi ani tuturor celor ce poarta acest nume sfant si astazi isi sarbatoresc ziua de nume”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii cu cei trei copii ai sai.

Insa vestile bune par sa vina in familia sa, fiindca zilele trecute, Cristi Borcea a primit din partea Comisiei de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava un aviz favorabil la cererea de eliberare formulata.

Comisia de la Jilava a avizat favorabil cererea de eliberare condiționată a lui Borcea

Surse din Administrația Națională a Penitenciarelor au precizat, pentru MEDIAFAX, că o comisie de eliberări condiționate a analizat cererea lui Cristian Borcea de a fi eliberat.

Comisia analizează cererea deținutului și face o propunere (de eliberare sau de respingere a cererii), urmând ca judecătorii să decidă dacă admit sau nu solicitarea.

În cursul zilei de joi, comisia a decis să avizeze favorabil cererea fostului finanțator Dinamo, deoarece Borcea este închis în regim deschis și a prestat muncă în detenție.

Omul de afaceri Cristian Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor și încarcerat de la începutul lunii februarie, a depus o nouă cerere de eliberare condiționată, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 stabilind termen de judecată pe 10 septembrie.

Publicat: 08 Sep. 2019, 12:59 Vedete
Pe aceeași temă