Loredana Groza se mandreste cu un super abdomen. Poza din sala de fitness i-a adus numai aprecieri

Publicat: 08 Sep. 2019, 09:56 Vedete

Chiar daca are aproape 50 de ani, Loredana se mentine in forma si arata fenomenal.

Loredana Groza se mandreste cu un super abdomen. Nu mai este o tinerica insa varsta si-o arata doar in buletin, fiindca Loredana reuseste sa capete invidia multor domnisoare prin corpul perfect sculptat.

Iar asta s-a vazut recent pe pagina vedetei de Facebook, unde aceasta a publicat o poza din sala de fitness care a starnit multe reactii pozitive.

Loredana Groza se mandreste cu un super abdomen

Loredana Groza se mandreste cu un super abdomen

Loredana Groza s-a pozat intr-o pereche de colanti si o bustiera, lasandu-si la vedere abdomenul bine tonifiat, pentru care multe fete ar da orice.

Loredana o duce bine pe toate planurile, in special pe cel al carierei. Artista canta de la varsta de trei ani iar pana la varsta majoratului avea in ‘palmares’ toate premiile de la festivalurile de muzica, fiind singura artista din Romania care se poate mandri cu acest lucru.

Insa Loredana nu s-a oprit aici. Artista s-a indreptat si spre domeniul filmului, jucand in seriale precum „Daria, iubirea mea” si „Inima de tigan”, dar si in filmele „A doua cadere a Constantinopolui”, „Modigliani”, “Minte-ma frumos”, „Selfie 69”, si multe altele, potrivit Libertatea.

In plus, a facut parte din juriul emisiunilor „Vocea Romaniei”, „Canta acum cu mine” iar acum este personajul principal in cele doua musicaluri „Mamma Mia!” si “We Will Rock You”, care au cucerit Romania.

Publicat: 08 Sep. 2019, 09:56 Vedete
Pe aceeași temă