Sore, discuții picante despre cum îmbină viața de familie cu cariera de artistă

Publicat: 02 dec. 2019, 17:57 Autor: Simona Vedete

Sore a încercat să-și gestioneze timpul cât mai bine de cînd a devenit mama, pentru a nu rata nimic pe niciun plan.

Astfel că în cea mai mare parte îi reulelte acest lucru, însă sunt și dăți în careeste depășită de situație. Așa a ajuns să facă compromisuri legate de rolul de mamă.

Sunt dăți cînd se simte vinovată pentru că nu petrece cât timp și-ar dori cu fiica ei, însă se consoelază cu gândul că Erin este în compania tatălui și nu-i simte lipsa.

“Din cauza mea sunt weekenduri când adoarme doar cu tati pentru că meseria impune să lucrez și după ora 19:00, când tati se întoarce acasă.

Ei nu-i pare rău că doarme cu tati, dar mă simt eu vinovată că nu sunt 3 nopți la rând să nu o adorm. Sunt momente în care trebuie să recunoaștem că nimeni nu e o mamă perfectă și nu e nimic rușinos în asta.

Cred că și părinții noștri au făcut altele mult mai rele. Ne-au mai lăsat și singuri sau ne-au mai lăsat pe la bunici câțiva ani, cum e cazul meu” a spus Sore, potrivit Libertatea.

“Eu consider că stau cu fiica mea suficient de mult timp, că nu există foarte mult, cât să nu mă simt vinovată și îmi împart timpul și programul în așa fel încât să ea să fie prioritară și cu toate astea să-mi pot face cariera așa cum îmi doresc”, a mai spus cântăreața.

Publicat: 02 dec. 2019, 17:57 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă