Andreea Bănică are o bonă neobișnuită! Cu cine își lasă copiii atunci când este plecată la concerte

Publicat: 04 dec. 2019, 17:18 Autor: Simona Vedete

Andreea se enumeră printre vedetele care nu au apelat la o bonă ‘clasică’, pentru ca se poate baga pe șotul ei pentru a sta cu copiii atunci când aceasta are concerte.

Vedeta postează destul de des fotografii cu cei doi copii ai săi, Sofia și Noah, iar ceea ce vedem pe social media nu este doar o aparență, pentru că artista chiar se străduiește să lipsească puțin de acasă.

În schimb, artista mărturisește că nu este mereu mama perfectă și că, de cele mai multe ori, se simte extrem de vinovată că este nevoită să-și lase copiii doar în grija soțului.

“Eu sunt o mamă perfectă. Uitați-vă la mine. Nu sunt acasă, sunt la eveniment. Glumesc, de când am născut prima dată, m-au apucat mustrările, iar acum că sunt doi, e și mai rău. Dar am bona perfectă acasă. Dacă Lucian este cu ei acum, nu-mi fac absolut nici o grijă.

Când îi las singuri, nu vrei să știi ce e la mine acasă. Nu pot să-ți arăt poze și filmări, că te crucești. Fiecare e în lumea lui: Noah dezbrăcat, Lucian în lenjerie intimă și Sofia cu bluze până la buric și pantaloni cu talie înaltă”, a spus Andreea Bănică pentru Libertatea.

Publicat: 04 dec. 2019, 17:18 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă