Antonia suferă teribil! Distanța față de Alex Velea și-a spus cuvântul

Publicat: 02 dec. 2019, 16:59 Autor: Simona Vedete
Antonia suferă teribil! Distanța față de Alex Velea și-a spus cuvântul

Artista nu neagă faptul că ii este foarte greu acasă, fără iubitul ei, care se află în aceast perioadă la filmările pentru Asia Express, alături de Mario Fresh.

Antonia a declarat pentru revista VIVA! când poate să vorbească cu tatăl copiilor ei și cum reușește să treacă peste această perioadă grea.

„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru.

Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi. Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară”, a spus Antonia pentru revista VIVA!.

Antonia a mai spus și că soarta a fost blândă cu ea și i-a dărut multe lucruri bune, pentru care este extrem de recunoscătoare.

„Mereu m-am simțit susținută și binecuvântată și îi mulțumesc lui Dumnezeu de fiecare dată pentru tot ce am. Am și eu momente ca oricine, atunci când simt că lucrurile nu se leagă, dar e normal să fie și așa”, a mai spus aceasta.

Publicat: 02 dec. 2019, 16:59 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă