Doliu în familia Alinei Vidican. Fostul socru al lui Cristi Borcea a murit

Publicat: 05 ian. 2021, 10:07 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este doliu în familia Alinei Vidican. Recent, în presă s-a aflat faptul că fostul socru al lui Cristi Borcea s-a stins din viață, după ce s-a luptat pentru mult timp cu o boală necruțătoare.

Tatăl Alinei Vidican, fostul socru al lui Cristi Borcea, s-a stins din viață, după ce s-a luptat pentru mult timp cu o boală grea. Ionel Vidican a murit în urmă cu o lună din cauza cancerului. În urmă cu 16 ani, bărbatul a mai luptat o dată cu boala necruțătoare, reușind să o învingă. Însă, acum, din păcate boala a recidivat, iar atunci când a mers la control la doctor era prea târziu.

”A murit, s-a stins! A recidivat cancerul după ce, acum 16 ani, a mai luptat o dată cu el și a învins. S-a stins, am aflat că este bolnav mult prea târziu, nu s-a mai putut face nimic. Măcar că nu a suferit, nu a avut dureri”, a spus mama Alinei Vidican, Mariana, pentru wowbiz.

”Ionel s-a vindecat, acum 16 ani de un cancer la plămâni. Atunci a fost o minune, am crezut că am trecut de probleme. Acum însă, a recidivat cancerul, noi nu am aflat, nu a avut semne și, când am fost la un control, deja a fost prea târziu. S-a stins, fără dureri, dar nu îl mai am lângă mine”, a mai spus femeia.

Tatăl Alinei Vidican s-a stin din viață în urmă cu o lună

În urmă cu o lună, mama Alinei Vidican a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, după moartea soțului ei: ”Au trecut 4 săptămâni de când ai plecat la ceruri la Domnul, Tati meu drag… Până acum nu am avut puterea să reacționez…. Astăzi am realizat că timpul nu a mai avut răbdare cu tine. Te las acum, Om frumos și suflet minunat! Mă duc să ascult tăcerea ta. Mă duc să plâng. Odihnește-te în pace, soțul meu iubit, tată drag și bunic minunat! Veșnic vei rămâne în inima și sufletele noastre”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 05 ian. 2021, 10:07 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă