Probleme mari pentru Alina Vidican. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a tremurat de frică în faţa poliţiştilor din Miami

Publicat: 14 Jan. 2020, 12:17 Vedete

Alina Vidican a avut parte de probleme, la Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea a întâmpinat o situație nu tocmai plăcută, pe parcursul ultimelor luni. Blondina a primit o lecţie chiar la început de an.

Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost nevoită să înfrunte o problemă pe care o avea cu magistrații din Statele Unite ale Americii. De asemenea, fostul fotomodel a trebuit să aibă mai multă grijă la modul în care șofează. A fost atenționată în acest sens și de către autoritățile americane.

Alina Vidican a trecut prin momente dificile

Fosta soţie a lui Cristi Borcea a fost găsită vinovată pentru imprudențe la volan. Modul în care a șofat i-a adus necazuri, dar aflată departe de țară, Alina Vidican a trebuit să se descurce de una singură. Vedeta deține un model de Porsche, în Miami, iat pentru faptul că a condus necorespunzător a primit o amendă de aproximativ 175 de dolari, adică 750 de lei.

Totuși, de curând, aceasta a fost iertată, în urma unei decizii venite din partea judecătorilor din Miami. Acest lucru a liniştit-o pe frumoasa blondină, mai ales că a fost scăpată şi de un posibil dosar penal.

Borcea e istorie! Alina Vidican l-a uitat pe fostul soţ

Alina a dovedit ca este o femeie puternică şi a decis să lase trecutul deoparte şi să-şi vadă mai departe de viaţă. Chiar este decisă să-şi găsească un partener de viaţă şi se gândeşte să mai facă un copil, fiindcă este tânără, potrivit Libertatea.

„Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil” a spus o sursa din apropierea Alinei Vidican pentru WOWbiz.

Au trecut trei ani de cand Alina Vidican si Cristi Borcea si-au incheiat socotelile si au divortat in fata notarului. Cei doi erau impreuna din 2011 si parea ca nimic nu o sa-i desparta.

 

Publicat: 14 Jan. 2020, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă