Alina Vidican se mărită joi cu un milionar american. Fosta lui Borcea a deschis trei conturi pentru dar

Publicat: 25 aug. 2021, 10:49 Autor: Maria Apostol Vedete

Alina Vidican se mărită joi cu un milionar american. Fosta soție a lui Cristi Borcea va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Invitații la eveniment vor avea o mare surpriză: darul de nuntă se va face în trei conturi!

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se iubește de ceva timp cu un american milionar pe care l-a cunoscut în Miami. Cei doi se vor căsători joi, iar condițiile par a fi foarte riguroase.

Alina Vidican se mărită joi cu un milionar american

Ceremonia va fi una fastuoasă și va avea loc în SUA, acolo unde aceștia locuiesc. Cei doi îndrăgostiți au ales să facă marea petrecere de nuntă la ”The Addison”, unul dintre cele mai exclusiviste localuri din South Florida. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, petrecerea se va termina la ora 12:00 noaptea, anunță wowbiz.ro.

Dincolo de regulile impuse din cauza pandemiei, Alina Vidican a pus și ea o serie condiții invitaților. Toți cei prezenți la nuntă trebuie respecte dress code-ul „black tie” și, mai mult, să nu vină nimeni îmbrăcat în alb. Singura îmbrăcată în alb va fi mireasa, care va fi în centrul atenției pe toată durata petrecerii.

Mai mult decât atât, mirii au decis ca darul să fie sub formă de donație, în trei conturi pe care le-au deschis special pentru acest eveniment. Primul este pentru luna de miere, care ar trebui să aibă loc la un resort de pe o insulă exotică. A doua este pentru a susține cariera de pilot al lui Claude iar a treia pentru consumație.

Cine e și cu ce se ocupă logodnicul Alinei Vidican

Milionarul american de origine braziliană Claude Senhoreti este pilot de curse și fondatorul mai multor companii. Iubitul Alinei se înțelege de minune cu mama vedetei, dar și cu cei doi copii.

Are și el doi copii dintr-o relație anterioară Cei doi îndrăgostiți au purtat discuții și pe tema unei noi sarcini. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a dezvăluit Claude.

Alina și Claude vor face nuntă și în România

Claude și Alina Vidican vor veni și în România, împreună, pentru o mică petrecere care să marcheze căsătoria lor. Va fi o petrecere care, practic, va fi dedicată rudelor timișorencei care nu vor putea ajunge la evenimentul care va avea loc la Miami.

Publicat: 25 aug. 2021, 10:49 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă