Fulgy va reveni în curând acasă, după ce a fost internat într-un spital de psihiatrie din București

Publicat: 28 Jun. 2021, 12:43 Vedete

În curând, Fulgy, fiul Clejanilor, se va putea întoarce înapoi în sânul familiei, după ce tânărul a fost internat într-o clinică de specialitate din Capitală. Fulgy a petrecut timp la Spitalul de Psihiatrie ”Obregia”.

Fulgy va reveni în curând acasă, după ce fiul Clejanilor a fost internat la Spitalul de Psihiatrie ”Obregia” din Capitală. Tânărul a ajuns acolo, dupa situația neplacută pe care a creat-o. Mai exact, într-o seară, Fulgy a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, acesta ar fi fost internat într-un spital din București.

Timp de două săptămâni, Fulgy a fost internat într-un spital din București, după ce a amenințat că își face rău și a intrat în conflict cu mai multe persoane din media. În curând, fiul Clejanilor va ieși din ”exil” și se va întoarce înapoi în sânul familiei. Chiar mama lui a făcut un video pe Tik Tok prin care le arată urmăritorilor apartamentul fiului ei.

„Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super. Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”, a spus Viorica de la Clejani, într-un filmuleț postat pe TikTok, arată Cancan.

Ioniță din Clejani: „Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește”

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiune.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 28 Jun. 2021, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă