Imagini exclusive cu noua iubită a lui Fulgy. Au ieșit la plimbare prin Herăstrău…

Publicat: 30 aug. 2021, 11:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Imagini exclusive cu noua iubită a lui Fulgy. Au ieșit la plimbare prin Herăstrău...

După ce a scăpat de arestul la domiciliu, Fulgy și-a reluat activitățile. Atât în mediul online, cât și prin oraș, băiatul Clejanilor este mult mai prezent. Recent, CANCAN.RO l-a întâlnit în timp ce dădea o raită prin zona de Nord a Capitalei. 

În ultima perioadă, Fulgy a trecut prin câteva probleme destul de serioase. Tânărul a fost prins sub influenţa substanţelor interzise la volan, a ajuns să fie reclamat la poliție chiar de tatăl său, a făcut acuzaţii grave la adresa familiei sale şi a mai multor vedete din România, a condus fără permis, iar, după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat mai apoi telefonul mobil, a fost arestat la domiciliu 30 de zile.

Cu toate acestea, viața merge înainte! Drept urmare, de cum a scăpat – cel puțin la prima vedere – de problemele cu legea, băiatul Clejanilor și-a reluat aparițiile în public. Serile trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Fulgy în zona de Nord a Capitalei. Nu singur, ci alături de iubita lui, o tânără brunetă, dar și alături de Marga, semn că Viorica și Ioniță de la Clejani îl țin atent sub supraveghere.

Mai multe poze și detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 30 aug. 2021, 11:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×