Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după ce tânărul a fost dus de oamenii legii la secție seara trecută: ”Fulgy își caută calea”

Publicat: 07 iun. 2021, 16:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Seara trecută, Fulgu de la Clejani a fost condus de oamenii legii la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce tatăl lui, Ioniță de la Clejani, a depus o plângere împotriva tânărului. Mai mult decât atât, Fulgy a mai înaintat amenințări și asupra altor persoane cunoscute din showbiz.

Ioniță de la Clejani a oferit pentru Antena Stars și primele declarații referitoare la reacțiile pe care le-a avut Fulgy, fiul lui, în ultimele zile. Celebrul cântăreț susține că fiul lui, în prezent, ”își caută calea” și apreciază ideea de a fi în centrul atenției.

“Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani.

De asemenea, Ioniță de la Clejani a continuat, potrivit Cancan, și a mărturisit faptul că fiul lui nu este internat, așa cum s-a spus inițial.

“Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”, a continuat tatăl lui Fulgy.

Fulgy, reclamat la poliție chiar de tatăl lui

Oamenii legii de la secția 11 de Poliție din Capitală l-au dus pe Fulgy la sediu, după ce tatăl lui l-a reclamat. Tânărul l-ar fi amenințat pe tatăl lui, dar și pe alte persoane cunoscute din showbizul românesc. Pe această listă se află și Alex Velea, Antonia, dar și Nelson Mondialu.

Seara trecută, Fulgy, fiul Clejanilor, a fost dus la poliție, după ce a fost reclamat de tatăl lui. Însă, în aceeași zi, mai devreme, el ar fi provocat un scandal de proporții într-un centru comercial din București, ulterior apelând la interlopi pentru a-i „pedepsi” pe agenţii de pază ai unui cazino. Bărbații respectivi l-ar fi dat afară din incintă, atunci când filma cu telefonul mobil. Apoi, el a mers la o cafenea din Capitală, unde a făcut un LIVE prin care a amenințat mai multe persoane cunoscute în showbiz. Printre persoanele amenințate este și numele tatălui său, Ioniță de la Clejani.

Pe de altă parte, după ce a fost audiat, Fulgy a fost dus și internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti, scrie ANTENA 3.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

sursă foto: arhivă Ciao, captură video youtube

Publicat: 07 iun. 2021, 16:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă