Fulgy a fost renegat de familie! Internat la un spital de psihiatrie, fiul Clejanilor primește doar un singur vizitator, iar acesta vine camuflat

Publicat: 26 iun. 2021, 18:18 Autor: G. M. Vedete

Cine îl vizitează pe Fulgy la spital? CIAO.RO a aflat că singurul membru din familie care merge la tânăr este doar tatăl său, Ioniță de la Clejani.

Fulgy este internat, de o perioadă, la un spital din Capitală. Tânărul a ajuns acolo, dupa situația neplacută pe care a creat-o. Mai exact, într-o seară, Fulgy a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, acesta ar fi fost internat într-un spital din București.

Ioniță de la Clejani, „camuflat”, în vizită la Fulgy la spital?

Atât Ioniță, cât și Viorica din Clejani au făcut declarații despre situația neplacută prin care trec, dar și despre durerea din suflet pe care o au. Mama lui Fulgy are sufletul sfâșiat, plânge și speră că Dumnezeu face o minune pentru familia ei și Fulgy revine pe drumul cel bun. Cântăreața nu și-ar fi vizitat fiul până acum, la spital, conform unor surse, pentru că i s-ar accentua și mai tare durerea pe care o are deja în suflet. Cel care ar merge la Fulgy la spital, să-l viziteze, ar fi Ioniță din Clejani. Artistul, deși are sufletul îndurerat, își găsește puterea să meargă la Fulgy, vorbește cu el și îl sfătuiește părintește. Acesta i-ar mai duce pachete cu cele necesare. Ioniță însă s-ar feri atunci când ajunge la spital, bărbatul s-ar “camufla” bine, ca să nu fie cumva recunoscut de cineva, conform unor surse.

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars despre comportamentul fiului lor, Fulgy. Dorind să deslușească misterul în care este învăluită situația fiului de la Clejani, părinții lui Fulgy au explicat faptul că scandalul pe care l-a provocat acesta este menit pentru a se ”promova ca-n America”. Totuși, tânărul a fost influențat și de anturajul în care a intrat.

Ioniță din Clejani: „Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește”

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiune.

Publicat: 26 iun. 2021, 18:18 Autor: G. M. Vedete
Pe aceeași temă