Dezvăluirile făcute de bodyguardul lui Fulgy: ”Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la Spital, la psihiatrie”

Publicat: 15 Jun. 2021, 14:20 Vedete

Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, a făcut o serie de dezvăluiri despre fiul Clejanilor, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”. Tânărul s-ar afla în arest pentru o perioadă de 29 de zile.

Fulgy, fiul Clejanilor, are propriul său bodyguard, și anume pe Samuel Costache. Bărbatul a făcut pentru XNS o serie de dezvăluiri despre fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani.

”Au mai încercat unii băieți să-l atragă cu ceva și eu, când simțeam că i se întâmplă ceva, interveneam imediat. Mie chiar îmi pare rău că a ajuns în anul ăsta la Spital, la psihiatrie și chiar îmi doresc să iasă cât mai repede. Tot timpul stăteam lângă el și nu veneau dealeri de droguri. Am fost o singură dată la el acasă și m-am simțit foarte bine cu el, nu a avut un comportament ciudat. Am băut suc, am ascultat muzică”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy.

De asemenea, bărbatul a mai mărturisit faptul că Fulgy deține o sumă de bani atât cât să îi fie bine și să se întrețină, scrie Antena Stars. Ba mai mult decât atât, fiul Clejanilor nu ar cheltui prea mulți bani prin cluburi.

”Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa. Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa. Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey. Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore”, a declarat Samuel Costache, bodyguard-ul lui Fulgy, la ”Xtra Night Show”.

Ioniță și Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre situația fiului lor, Fulgy

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars despre comportamentul fiului lor, Fulgy. Dorind să deslușească misterul în care este învăluită situația fiului de la Clejani, părinții lui Fulgy au explicat faptul că scandalul pe care l-a provocat acesta este menit pentru a se ”promova ca-n America”. Totuși, tânărul a fost influențat și de anturajul în care a intrat.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiune.

sursă foto: captură video youtube, arhivă

Publicat: 15 Jun. 2021, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă