Ioniţă de la Clejani, mesaj dur după ce fiul său a fost arestat pentru 29 de zile: ”Vedeți că există poliție și legi pentru toate, da”

Publicat: 11 iun. 2021, 09:33 Autor: Elena Vedete
Ioniţă de la Clejani, mesaj dur după ce fiul său a fost arestat pentru 29 de zile: ”Vedeți că există poliție și legi pentru toate, da”

Scandalul în care a fost implicat Fulgy, fiul Cljenilor, capătă amplore cu fiecare zi. După ce a fost arestat pentru 29 de zile, Ioniță de la Clejani, îndurerat de soarta filui său, a transmis un mesaj dur celor care i-au făcur rău tânărului. 

„Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. 

E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. 

Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. 

Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

”Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește”

”Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acesti copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale.

Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați. Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a spus Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniță de la Clejani le-a cerut scuze, în mod public, lui Alex Velea și Antoniei

Ioniță de la Clejani le-a cerut scuze, în mod public, lui Alex Velea și Antoniei, după ce fiul lor i-a jignit.

„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.

Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 11 iun. 2021, 09:33 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×