Incredibil! Fulgy ar fi amenințat-o cu moartea pe Ramona, sora sa vitregă! ”Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu”

Publicat: 10 iun. 2021, 11:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Ramona Manole este fiica lui Ioniță de la Clejani din prima căsătorie, iar aceasta ar fi primit amenințări chiar din partea lui Fulgy, sora lui vitregă și a Margheritei. Ce spune aceasta despre tatăl ei?

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena Stars despre situația care a luat amploare în ultima perioadă referitoare la Fulgy. Fiul Clejanilor ar fi amenințat-o atât pe ea, cât și pe cele trei fetițe pe care le are, cu moartea.

”Una din fetele mele este premiantă, învață foarte bine. Ele sunt mari, toți copiii au telefoane, au fost momente în viața mea când am plâns. Ele au înțeles situația și îmi spun că eu le am pe ele. Au spus că sunt un fel de asistente pentru mine. Ele știu cum e să ai un bunic pentru că am niște socri extraordinari. (…) Pâna voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu”, a povestit Ramona.

De asemenea, Ramona a avut o ”reacție la cald”, după ce Fulgy a început să amenințe pe rețelele de socializare diferite persoane.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl resjpect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, pentru impact.ro.

Ioniță și Viorica de la Clejani, dezvăluiri despre situația fiului lor, Fulgy

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars despre comportamentul fiului lor, Fulgy. Dorind să deslușească misterul în care este învăluită situația fiului de la Clejani, părinții lui Fulgy au explicat faptul că scandalul pe care l-a provocat acesta este menit pentru a se ”promova ca-n America”. Totuși, tânărul a fost influențat și de anturajul în care a intrat.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acești copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați.

Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiune.

Sursă foto: arhivă Ciao / Capturi video Youtube 

Publicat: 10 iun. 2021, 11:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă