Fulgy a mărturisit cum a ajuns în situația de a consuma droguri în trecut: ”Am fost cu o fată într-o relație toxică„

Publicat: 01 iun. 2021, 12:38 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut o serie de declarații despre consumul de droguri, din trecut. Conform mărturisirilor sale, tânărul nu a consumat droguri în ziua când oamenii legii l-au oprit pentru un control de rutină. Ba mai mult decât atât, artistul a trecut printr-o perioadă de recuperare și nu mai are nicio legătură cu substanțele interzise. 

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, se află acum în centrul atenției, după ce s-a scris despre el că ar fi consumat droguri în ziua în care oamenii legii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină. În timpul emisiunii ”Xtra Night Show”, artistul a povestit despre perioada în care a consumat substanțe interzise, cum a ajuns într-un anumit anturaj și de ce a încercat aceste substanțe.

„Am să fiu onest. Până la vârsta de 19 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap. Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi în filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a declarat Fulgy la Antena Stars.

„Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat. Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, a mai spus Fulgy.

Precizările Poliției în acest caz

”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre”, se arată în comunicatul oferit de poliție.

sursă foto: arhivă

Publicat: 01 iun. 2021, 12:38 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă