Ce a spus Fulgy despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: ”Tu ai bani, dar n-ai valoare”

Publicat: 06 Jun. 2021, 15:53 Vedete

Fulgy continuă ”seria atacurilor” la adresa mai multor persoane din showbizul românesc, iar printre aceștia se află și Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău. Cei doi s-au împăcat recent!

”Război” în media! Fulgy a avut o reacție acidă în câteva videoclipuri postate pe contul său de socializare, de data aceasta făcând referire la cuplul momentului, și anume Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Tânărul în vârstă de 23 de ani susține că fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu vrea ”afirmare”.

“O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi. (…) parașuta aia ieftină. Bădălău, nu te supăra, dar știu că și tu vrei afirmare. Tu ai bani, dar nu ai valoare, vrei la televizor. (…)”, a declarat băiatul lui Ioniță de la Clejani într-un clip încărcat pe IG Story, scrie Cancan.

Fiul Clejanilor a continuat ”seria atacurilor” pe internet: “Ați înnebunit la cap, vă puneți cu finul meu, Alex Bodi? Care e îmbrăcat numai în billionaire (n.r.: ca un miliardar) și el? Suntem îmbrăcați de la Philipp Plein de la ediția aia exclusivistă. (…). Bianca, dispari, fă din România, că vreau eu”.

Fulgy a mărturisit cum a ajuns în situația de a consuma droguri în trecut

Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut o serie de declarații despre consumul de droguri, din trecut. Conform mărturisirilor sale, tânărul nu a consumat droguri în ziua când oamenii legii l-au oprit pentru un control de rutină. Ba mai mult decât atât, artistul a trecut printr-o perioadă de recuperare și nu mai are nicio legătură cu substanțele interzise.

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, se află acum în centrul atenției, după ce s-a scris despre el că ar fi consumat droguri în ziua în care oamenii legii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină. În timpul emisiunii ”Xtra Night Show”, artistul a povestit despre perioada în care a consumat substanțe interzise, cum a ajuns într-un anumit anturaj și de ce a încercat aceste substanțe.

„Am să fiu onest. Până la vârsta de 19 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap. Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi în filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a declarat Fulgy la Antena Stars.

„Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat. Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, a mai spus Fulgy.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 06 Jun. 2021, 15:53 Vedete
Pe aceeași temă