Fulgy și-a făcut iubită la Obregia! Internat la un spital de psihiatrie din București, fiul Clejanilor se ”reabilitează” redactând scrisori de amor pentru o colegă de salon

Publicat: 21 Jun. 2021, 21:56 Vedete

Internat de aproape două săptămâni la Spitalul Obregia din București, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani se ”reabilitează” scriind versuri pentru noua lui iubită!

Fulgy se află sub tratament, de aproape două săptămâni, într-una din secțiile Spitalului Obregia, conform unor surse CIAO.RO. Fiul Clejanilor ar fi fost dus acolo chiar de tatăl lui. Starea lui medicală pare să fie acum una bună. Tânarul s-ar simți bine și, mai mult, ar fi reușit chiar să impresioneze personalul medical prin comportamentul său.

Fulgy scrie versuri în spital

Potrivit acelorași surse CIAO:RO, Fulgy s-a apucat de scris versuri pentru piese, după cum le-ar fi spus asistentelor. Acesta ar ieși în curte, la aer, doar cu caietul și creionul în mână, unde notează ideile. Acest lucru întărește declarația pe care Ioniță de la Clejani a dat-o recent despre fiul său în care spune că Fulgy este inteligent și foarte talentat. Ei bine, se pare că tânărul nu se pricepe doar la instrumente muzicale, ci și la compus versuri.

Într-una din zile însă, Fulgy ar fi reușit să impresioneze personalul medical de serviciu, dar și o tânără internată la același spital, însă pe altă secție, de care s-ar fi îndrăgostit.

Cum ar fi reușit Fulgy să emoționeze o tânără din spital

“Fulgy ar fi vedetă pe secția lui. El ar fi internat la secția de băieți, așa e la spitalul respectiv, iar lângă ar fi secția de fete. Într-o zi, când i-ar fi lăsat în curte, la aer – au o curte delimitată – Fulgy ar fi ieșit cu caietul în mână, ca să scrie versuri. Acolo, în liniște, se pare că are inspirație. La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie. I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea. Tânăra s-ar fi emoționat când a văzut ce versuri i-a facut Fulgy”, susțin surse, pentru CIAO.RO.

Situația nu este una plăcută în familia Clejanilor, dezechilibrul pornind din seara în care Fulgy a fost oprit de oamenii de legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Viorica de la Clejani a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre situația în care se află fiul ei, Fulgy. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, el ar fi fost dus la un spital din Capitală.

Viorica din Clejani, despre Fulgy: „Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor?”

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mama lui Fulgy a declarat faptul că primește pe social media mesaje de condoleanțe.

”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit Viorica de la Clejani, citează Cancan.

Nu este pentru prima dată când băiatul Clejanilor ajunge pe mâinile medicilor. În urmă cu trei ani, el a fost tratat și la Spitalul pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie “Sf. Stelian” și, ulterior, părinții lui au decis să-l trimită și la o clinică de dezintoxicare din Spania, scrie Cancan.ro

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO

 

Publicat: 21 Jun. 2021, 21:56 Vedete
Pe aceeași temă