Fulgy, în pragul sinuciderii. Gestul disperat al părinților, după ce au aflat intențiile tânărului

Publicat: 10 Jun. 2021, 11:37 Vedete
Fulgy, în pragul sinuciderii. Gestul disperat al părinților, după ce au aflat intențiile tânărului

În ultima perioadă, nu există zi fără un scandal în care să fie implicat fiul Clejanilor. Fulgy ocupă prima pagină a tabloidelor din  cauya scandalurilor în care a fost implicat din cauza substanțelor interzise.

Băiatul Clejanilor a ajuns pe mâna oamenilor legii, după ce Ioniță de la Clejani ar fi mers personal la Secția 11 de Poliție, acolo unde ar fi cerut ajutorul autorităților. Artistul nu ar fi sunat la 112, ci ar fi mers personal la Poliție, după ce și-a văzut fiul într-o stare deplorabilă, scrie Cancan.

Ioniță de la Clejani ar fi fost îngrijorat de faptul că băiatul său poate recurge la un gest necugetat și să-și pună capăt zilelor.

Asta, în condițiile în care, Fulgy le spusese Clejanilor, acum ceva timp, că se sinucide. În urma declarațiilor făcute de Ioniță, polițiștii au mers la locuința lui Fulgy, acolo unde au așteptat aproape 3 ore în fața casei. Se pare că pe drum, Fulgy ar fi avut un discurs agresiv cu agenții de poliție, însă nu ar fi devenit violent fizic. Oamenii legii l-ar fi dus la Obregia, în lipsa unei plângeri, scrie sursa citată.

Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește

Ioniță de la Clejani a făcut declarații cu privire la situația în care se află fiul lui, Fulgy, după scandalul cu substanțele interzise și acuzațiile pe care le-a aruncat la adresa unor persoane publice.

”Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acesti copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale.

Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați. Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a spus Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dezamăgită de Fulgy

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta și îl resjpect foarte mult. Acum cânt și eu pe unde a cântat tatăl meu, pe 15.000- 20.000 de euro. Este o mândrie pentru mine lucrul acesta.

Sunt copii fără minte. Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor. Sufăr pentru tata că trece prin asemenea lucruri, știu că nu este deloc ușor. Pe mine mă doare sufletul pentru el. În mine, mama nu a investit niciun cent, mi-a pus pe masă de mâncare și mi-a dat sfaturi bune, în viață, care să mă ajute”, a declarat Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, pentru impact.ro.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 10 Jun. 2021, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă