VIDEO Cum jonglează Margherita de la Clejani între operații estetice și scandaluri cu iz de stupefiant

Publicat: 27 mai 2020, 11:52 Autor: ileana.ghinea Vedete

Margherita de la Clejani este pe prima pagină a ziarelor în ultimele zile. După ce a provocat mult povestitul accident de circulație pentru că… se dădea cu ruj la volan, tot clanul Clejanilor apar pe la tv să ne explice cum: „numai părinte să nu fii în astfel de situații!”.

Pe de altă parte, avem și vocile care aruncă și mai tare înspre domnișoara care ne spunea la momentul accidentului că se afla în mașină cu… Johnny Depp. Codin Maticiuc, iată, este una dintre ele. Pe de altă parte, fostul crai de Dorobanți nu este la prima abatere. Vorbim despre toate la timpul lor…

Margherita de la Clejani jonglează între operații estetice și scandaluri cu iz de stupefiant. Codin Maticiuc ia atitudine!

Margherita de la Clejani face ce face și se poziționează, în ultima vreme, în zona de scandal. Urmărind contul ei de Instagram, situația arată nu tocmai plăcut, nici fizic și nici psihic. Frumușica adolescentă a Clejanilor s-a transformat astăzi într-o duduie cu un aspect de-un ieftin frivol ușor dezechilibrat pe alocuri. De exemplu, artista nu se hotărăște dacă este blonda sau brunetă, dar știe clar că este cool să ai mult botox, multe silicoane afișate ostentativ și o maimuță ca și animal de companie.

Spuneam că la început a fost o adolescentă frumușică și continuăm să susținem acest lucru. Atunci când a apărut în peisajul monden, Margherita era binișor. Lucrurile s-au precipitat, iar Codin Maticiuc a fost primul care a taxat-o penru asta.

”Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, spune Codin Maticiuc pe contul de Facebook acum ceva timp.
Adevărul est e că artista a cam uzitat de ajutorul medicului estetician, deși ei nu i se pare că e chiar atât de grav. „Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă… eram grasă.

Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă pot mândri cu pieptul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată. Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au. Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără. Eu fac sport, mănânc sănătos. Încerc să am grijă de mine și de aspectul meu. Că își fac un tratament la păr… nu e o operație!

E o procedură pentru că vreau să am părul mai bogat. Vopseaua mi-a afectat părul, dar și coafatul. E normal să apelez la astfel de proceduri”, povestea artista acum ceva timp.

Acum, privind pozele, ne permitem să o contrazicem pe micuța Clejancă. După prima intervenție, cea de augumentare mamară pe care a făcut-o când a împlinit 18 ani, au urmat altele și altele și alte. Botox, acid hialuronic, intervenții la nivelul pomeților, în frunte, ba chiar și o mică intervenție la nivelul nasului. Pare-se că Marga a investit zeci de mii de euro în toate aceste „ajustări”. Așadar, nu degeaba a intervenit Codin. Fostul la crai de Dorobanți a avut ceva de spus și acum, cu prilejul acestui accident cu iz de stupefiant.

M-am ferit total de cele ilegale. Au ajuns în preajma mea târziu, când aveam destul de mult discernământ, ăsta a fost norocul meu. Cred că generația mea în general a fost ceva mai ferită de acest flagel care, sincer să fiu, mă îngrijorează. Miami Bici este în sine în semnal de alarmă în acest sens”, a spus Codin Maticiuc, recent, într-un interviu acordat viva.ro, făcând referire clară la episodul accidentul auto provocat de Margherita de la Clejani.

Publicat: 27 mai 2020, 11:52 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă