Ioniță de la Clejani a spus adevărul despre ce a consumat Margherita înainte de a produce accidentul: ”Nu e vorba de droguri”

Publicat: 26 mai 2020, 11:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Accidentul ]n care Margherita de la Clejani a fost implicată încă ţine primele pagini ale ziarelor. După ce tatăl artistei a reuşit să stea de vorbă cu fiica sa, Ioniţă a făcut lumină în acest caz.

Situaţia pe care Margherita de la Clejani a provocat-o zilele trecute este încă tensionată. Deşi au apărut acuzaţii grave la adresa artistei, familia acesteia o susţine şi are încredere în cuvintele ei.

Ioniţă de la Clejani a vorbit la ”Xtra Night Show” despre perioada prin care trece acum fiica lui. Mai mult decât atât, artistul a explicat faptul că a avut o discuţie sinceră cu fiica sa, însă alte lucruri l-au deranjat cu adevărat.

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo.”, a zis Ioniță de la Clejani la XNS.

Ce a consumat, de fapt, Margherita, înainte de a produce accidentul din Capitală

Aşa cum Viorica de la Clejani a susţinut ieri, şi Ioniţă are aceeaşi părere. Tatăl Margheritei susţine faptul că fiica sa nu ia substanțe interzise, ci mai degrabă ține dietă și ia pastile de slăbit.

„Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a mai zis Ioniță, la ”Xtra Night Show”.

Publicat: 26 mai 2020, 11:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×