Ioniță de la Clejani, declarații șocante despre iubitul fiicei sale: „Băiatul ăsta nu este iubitul Margheritei. Un tip extrem de periculos”

Publicat: 28 May. 2020, 09:52 Vedete

Ioniță de la Clejani a făcut noi declaraţii, după ce fiica sa a fost prinsă sub influenţa substanţelor interzise la volan. De data aceasta, artistul a vorbit despre presupusul iubit al Margheritei.

Ioniţa şi Viorica de la Clejani au fost alături de fiica sa şi au sprijinit-o de la începutul acestui scandal. Deşi probele poliţiştilor arată faptul că Margherita a consumat substanţe interzise, părinţii acesteia i-au luat apărarea şi nu au vrut să creadă că tot ce se spune este şi adevărat.

Ioniţă de la Clejani, declaraţii dure despre iubitul fiicei sale

Margherita de la Clejani a fost surprinsă în ipostaze tandre cu bărbatul care i-ar fi dat droguri. Despre acest tânăr, Ioniţă spune că nu are nicio legătură cu fiica sa, ba mai mult băiatul ar avea altă orientăre sexuală.

„Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit”, a declarat Ioniță pentru Xtra Night Show.

Se pare că Marga l-ar fi cunoscut pe acesta în momentul în care el s-a prezentat drept designer.

„Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un desginer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum 2 săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca desinger, l-am pus să deseneze, am văzut că știa”, a spus Ioniță pentru Xtra Night Show.

Totodată, Ioniță a mărturisit că nu a luat legătura cu tânărul și că acesta ar fi un tip periculos.

„Din ce spune Poliția este un tip extrem de periculos”, a continuat Ioniță.

Ce a consumat, de fapt, Margherita, înainte de a produce accidentul din Capitală

Aşa cum Viorica de la Clejani a susţinut ieri, şi Ioniţă are aceeaşi părere. Tatăl Margheritei susţine faptul că fiica sa nu ia substanțe interzise, ci mai degrabă ține dietă și ia pastile de slăbit.

„Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a mai zis Ioniță, la ”Xtra Night Show”.

Publicat: 28 May. 2020, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă