Margherita de la Clejani, taxată dur de Dani Oțil. Ce a putut să îi spună prezentatorul TV în direct: „O să fiu sincer cu tine…”

Publicat: 24 iul. 2020, 10:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dani Oțil a avut-o invitată pe Margherita de la Clejani în emisiunea pe care o moderează. Prezentatorul TV nu a ratat ocazia să-i atragă atenția brunetei pentru comportamentul pe care l-a avut în ultima perioadă. 

Margherita a fost prezentă în platoul matinalilor pentru a-și promova noua piesă. După ce a vorbit despre ultimele sale reușite în carieră, Dani Oțil a amintit de accidentul în care a fost implicată și a întrebat-o pe artistă dacă are voie acum să conducă.

Fiica Clejanilor a explicat că deocamdată nu are permis de conducere până la finalizarea acestui caz.

„Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a spus ea.

Dani Oțil o trage la răspundere pe Margherita de la Clejani

O să fiu sincer cu tine. Sunt biciclist, motociclist. Oamenii conduc mașina în tot felul de stări, inclusiv de supărare, de nervi, de ceartă cu iubitul. Este datoria mea, măcar cu oamenii pe care îi cunosc, să fac asta. Când nu vă simțiți foarte liniștiți să conduceți, să lăsați pe altcineva. Poți să-ți permiți un uber sau un șofer la un moment dat”, a spus Dani Oțil.

Margherita de la Clejani face schimbări majore

Înainte de apariția epidemiei de coronavirus în România, artista și-a investit toți banii în propiul atelier de design vestimentar. totodată nici cariera de cântăreață nu a lăsat-o pe ultimul loc, iar de curând a scos o nouă piesă.

”Elicopter este despre origini, despre transformare, despre redescoperirea de sine și despre atingerea potențialului. Cred cu tărie că dacă îți dorești ceva cu ardoare, universul te ajută. Este o piesă comercială, însă am vrut să transmit aceste idei prin imagini. Am evoluat mult artistic și îmi doresc mai mult, îmi doresc să arăt că pot mai mult și să dăruiesc mai mult publicului. Am vrut să transmit ideea de evoluție, de putere a mindset-ului, de metamorfoză și de interconectivitate a universului. Și am și avut o echipă extraordinară care m-a ajutat să transform aceste idei în imagini”, spunea Margherita.

Publicat: 24 iul. 2020, 10:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă