Margherita de la Clejani a fost înjunghiată pe stradă! În ce stare se află și cine este atacatorul

Publicat: 18 aug. 2022, 14:59 Autor: Maria Apostol Vedete

Margherita de la Clejani a fost la un pas de moarte după ce un bărbat a atacat-o pe stradă cu o lamă de bisturiu. Se pare că nu este singura lui victimă, însă din fericire ambele au scăpat cu viață, având nevoie doar câteva îngrijiri medicale.

Incidentul șocant a avut loc în seara de 17 august, în timp ce Margherita se plimba pe o stradă din Capitală. Atacatorul a apărut pe o trotinetă, a scos o lamă de bisturiu și a încercat s-o înjunghie în piept!

Din fericire, viața ei nu a fost pusă în pericol. Însă a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, relatează fanatik.ro.

Poliția Capitalei a oferit câteva detalii și despre cea de-a doua victimă a agresorului.

La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie. Despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat. Acesta se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției.

Margherita de la Clejani, condamnată la închisoare

În noiembrie 2021, judecătorii au condamnat-o pe Margherita de la Clejani. Aceasta a fost prinsă conducând sub influența stupefiantelor.

Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se indică în decizia instanţei.

Mai precis, magistrații Curții de Apel București i-au înăsprit sentința pe care o primise anul trecut. Și împotriva căreia Parchetul a depus apel. Margherita de la Clejani fusese condamnată inițial la plata unei amenzi penale de 16.000 de lei. Iar judecătorii de la Curtea de Apel București i-au schimbat sentința, majorându-i suma la 40.000 de lei.

Publicat: 18 aug. 2022, 14:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă