Ce notă a luat Margherita de la Clejani la bacalaureat. Nu se poate lăuda cu diploma

Publicat: 02 iun. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Ce notă a luat Margherita de la Clejani la bacalaureat. Nu se poate lăuda cu diploma

Margherita de la Clejani are o carieră de succes acum, dar puțină lume știe ce note a luat aceasta la bacalaureat. Fata celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani nu prea are motive de mândrie în ceea ce privește ”examenul de maturitate”.

Ce notă a luat Margherita de la Clejani la Bac

La aproape 28 de ani, Margherita de la Clejani se poate considera o femeie împlinită, cel puțin din punct de vedere profesional. A ales să le calce pe urme părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejan, și s-a dedicat carierei muzicale. În plus, Margherita a participat și la diverse emisiuni televizate, cum ar fi ”Burlăcița” sau ”Asia Express”, ambele difuzate de Antena 1.

Până să ajungă celebră, aceasta a terminat liceul ”Dinu Lipatti”, cu profil uman, dar examenul de bacalaureat i-a dat destul de multe bătăi de cap. Astfel, în 2012 Margherita de la Clejani a avut foarte mari emoții cu testul susținut la finalul clasei a 12-a. A dat examen la limba română, la istorie și la geografie.

Cele mai multe probleme i-a pus istoria, materie la care a luat doar 5,2. La română a obținut 6,4, iar la geografie a fost notată cu 6,35. Cu o medie de 5,98, aceasta a picat Bac-ul, dar și-a luat revanșa în sesiunea de toamnă. Nici atunci însă nu a obținut o notă prea mare, 6.65.

”Sunt foarte foarte supărată şi am făcut contestaţie la Bac şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani, eu am învăţat în câteva luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele”, declara atunci Margherita.

Margherita de la Clejani are dosar penal

Margherita de la Clejani nu traversează cea mai bună perioadă din viața sa. Vedeta a fost implicată într-un scandal, după ce a produs un accident rutier în capitală. După primele teste efectuate de polițiști, Margherita ar fi consumat substanțe interzise, înainte de a se urca la volan. Vedeta s-a ales cu dosar penal și riscă până la 5 ani de închisoare, în cazul în care va fi găsită vinovată.

Tatăl fetei, Ioniță de la Clejani, are încredere că se va face dreptate și că Margherita va scăpa de probleme. ”Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Ea este mai bine, nu plângem după o mașină, a avut o traumă, este primul ei accident rutier. Margherita nu a consumat droguri, suntem în anchetă, organele își fac treaba”, a declarat artistul.

Acesta are și o explicație pentru accidentul provocat de fata sa. ”Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan? Substanțe de la farmacie a consumat și o celebră sportivă, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri ”, a mai spus Ioniță de la Clejani, făcând referire la gimnasta Andreea Răducan.

 

În 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney, acesteia i s-a retras medalia de aur la individual-compus, după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă atunci, pseudoefedrină. Ancheta a scos la iveală faptul că Andreea Răducan luase două pastile de Nurofen, cu o seară înaintea concursului.

Publicat: 02 iun. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă